základní skupiny - skupina H
22.11.2012 18:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Neftçi Baku - FK Partizan 1:1

Oba soupeři už před vzájemným zápasem věděli, že se do další fáze v žádném případě nepodívají a alespoň doufali, že si připíšou první vítězství v této skupině. Jenže to se jim nepovedlo a podruhé se ve vzájemném souboji rozešli smírně po výsledku 1:1. Nicméně blíže k třetímu místu má srbský Partizan, který díky vstřelené brance na půdě soupeře má lepší vzájemný duel a v závěru se navíc představí na domácí půdě.

Ázerbájdžánský celek začal mnohem lépe a už v 10. minutě se dostal do vedení, jenže srbský celek nakonec dokázal srovnat v polovině druhého dějství na konečných 1:1. Diváci v celém zápase příliš zajímavých momentů neviděli a spíše přihlíželi bojovnému utkání, které se v závěru pořádně přiostřilo a nakonec byla k vidění i červená karta. Bez předchozího varování jí viděl Alexander Mitovič, který zřejmě něco prohodil k rozhodčímu a ten ho ihned vyloučil.

Baku se dostalo do vedení hned z první akce zápasu, kdy v 10. minutě předvedl krásný moment domácí Flavinho. Ten se do balónu opřel z dobrých třiceti metrů a krásnou ranou do horního růžku pokořil bezmocného brankáře Nikolu Petroviče. Po dvaceti minutách hry mohli domácí zvýšit vedení a opět u toho byl Flavinho. Po jeho přihrávce střílel z hranice vápna Nicolás Canales, jeho ránu ale zlikvidoval brilantní Petrovič.

Ihned na to mohl z dobré pozice vyrovnat Stefan Ščepovič, ale mířil pouze nad branku gólmana Stamenkoviče. Poté to dlouho byla nuda, ovšem z další větší šance hosté srovnali v 67. minutě po nádherné přízemní kombinaci střílel z deseti metrů pozdější hříšník Mitrovič a trefil se přímo k tyči. V závěru se již pouze rozběhlo karetní představení, kde sudí vytáhl během dvanácti minut sedm žlutých karet včetně té červené pro Mitroviče, který protestoval po žluté kartě udělené Volkovovi. Žádná vážnější příležitost se už ale neurodila.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
KingMaster13

1:1

Reagovat
HullCity

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

-2,5 golu zkusim 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Neftchi 1-0Partizan

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip X..0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Milan.B

0:1

Reagovat
Sotuen

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele