základní skupiny - skupina H
08.11.2012 18:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Neftçi Baku - Rubin Kazaň 0:1

Fotbalisté ruské Kazaně dokázali zvládnout i odvetný duel na půdě ázerbájdžánského soupeře a díky tomu se prozatím dostali s deseti body na první místo ve skupině, k tomu jsou velice blízko k postupu do jarní části a jejich šance je téměř stoprocentní. Baku se naopak prozatím propadlo na čtvrté místo s jedním bodem a pokud chce mít alespoň malou naději na postup, tak musí doufat, že ve večerním duelu dokáže srbský Partizan porazit italský Inter Milán.

V celém zápase nebylo k vidění příliš mnoho vážnějších šancí, avšak hosté měli po většinu času míč na kopačkách a byli v utkání jasně lepší. Kazaň si vytvořila první šanci už ve 4. minutě, avšak střela Rondóna mířila těsně vedle. Následně po zblokované střele Natcha se k míči dostal Kasajev, jeho střelu dokázal zlikvidovat gólman Stamenkovič. V úvodní čtvrthodině pálil ještě do Stamenkoviče útočník Vladimir Ďaďun, gólman Baku zlikvidoval i střelu Karedineze.

V 17. minutě ale hosté vsítili první a jedinou branku utkání. Ďaďun si po rohovém kopu našel místo v pokutovém území a přesnou hlavičkou překonal Stamenkoviče. Domácí se k první střele dostali až po dvaceti minutách hry, jenže rána Bertucciho byla hodně nepřesná. V polovině prvního poločasu mohl zvýšit vedení hostů Ďaďun, ale gólman Baku vytáhl opět brilantní zákrok. Do konce poločasu ještě pálili nepřesně Natcho a Karadeniz.

Těsně po pauze mohl srovnat Bertucci, ale poprvé nechal vyniknout brankáře Ryžikova, o pár minut později si oba svůj souboj zopakovali a znovu se stejným výsledkem. Po hodině hry se znovu ukázal aktivní Ďaďun, Stamenkovič však brilantně odvrátil na rohový kop. Ihned na to vychytal domácí strážce hned dvakrát během jedné minuty Karadenize. Do konce zápasu zahrozil už pouze domácí Abdullajev, větší tlak si však Baku nevytvořilo a po zásluze prohrálo.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
KingMaster13

Tady by možná mohlo dojít k překvapení 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

K prekvapeni dojit muze...ale ne az tak ze by Baku vyhralo...maximalne ta remiza by se mohla zrodit

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
HullCity

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Baku umi potrapit soupere,myslim ze to skonci stejnym vysledkem jako v Kazani...tip 2..0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
MagpeCZ

0:0

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Baku není špatný tým doma potrápí Kazaň a uvidíme dva fíky 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
MagpeCZ

to baku má fakt smůlu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele