základní skupiny - skupina C, 2. kolo
03.10.2013 21:05 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

IF Elfsborg - Standard Lutych 1:1

Ani na druhý pokus se Belgičanům nepodařilo porazit severský celek. Domácí vstoupili do utkání výborně, po úvodním zásahu se však jejich aktivita pozvolna vytrácela. Koncentrace na obranu byla účinnou zbraní, Lutych ale přeci jen dokázal vytěžit alespoň bod.

Elfsborg na svého soupeře spustil od prvních vteřin a Nilsson tak už ve druhé minutě parádní ranou vyzdvihl kvality Kawašimy. V 10. minutě centroval Claesson a vyražený míč mohl do branky uklidit Beckmann, hlavičkoval však nad branku. Počáteční snažení švédského celku mohl utnout Batshuayi, kterého parádně vysunul Kanu, nicméně na poslední chvíli skočil obětavě do střely Jönsson.

Domácí se tak přeci jen dostali do vedení ve 23. minutě, když Išizaki přihrál z rohu netradičně na šestnáctku, kde se neomylně opřel do míče Claesson. Elfsborg sice nepolevoval ve své aktivitě ani po získání vedení, další výraznou šanci si ale do přestávky nevypracoval, zároveň ovšem nedovolil nic ani svému soupeři.

A dlouho se zdálo, že takový scénář pomůže domácím přečkat i celý druhý poločas. První akce zavánějící gólem přišla až v 62. minutě, na jejíž konci Ezekiel hledal zpětnou přihrávkou Mujangi Biu, který z první pálil přesně k tyči.

Po dalším zdlouhavém půstu mohl otočit vývoj utkání Batshuayi, jemuž k šanci opět pomohl výborný Ezekiel, tentokrát se však zákrokem u bližší tyče blýskl Stuhr Ellegaard. Díky němu se tak oba týmy podělily o své první letošní body ve skupině.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.com, uefa.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1:2/3 Doufám že nasadí svoje ostrostřelce.

Reagovat
pedro-pedro

Lutych super forma Elfsborg nic moc proto věřím hostům tipuju 1:3

Reagovat
mario23

1:3

Reagovat
tlaci

tady budou střelecké hody

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
OVi.77

Ten Lutych je strašně bídný v te EL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele