1/16 finále - odvety
26.02.2015 21:05 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Club Bruggy - Aalborg BK 3:0

Prakticky žádný problém neměly Bruggy v odvetě s Aalborgem, který tenhle duel s belgickým celkem rozhodně nebude hodnotit pozitivně. Stejně jako před domácími fanoušky i nyní inkasoval třikrát, akorát vlastně s tím rozdílem, že tentokráte dokonce nezaznamenal jedinou vstřelenou branku.

Naprosto pohodlný náskok z prvního měření sil mužstvo kouče Michela Preud'hommeho uhájilo a zaslouženě postoupilo dál. Své příznivce potěšilo celkem povedeným výkonem a určitě napravilo poslední ligový nezdar v Gentu. Postupně se trefili Víctor Vázquez, Obbi Oularé a Boli Bolingoli-Mbombo.

O tom, kdo že je favoritem duelu, prokázaly Bruggy už v 11. minutě. Refaelov poslal kolmici na Vázqueze, ten v šestnáctce jen tak lehce trkl do míče a kolem vyběhnuvšího gólmana Larsena ho chytře uklidil za brankovou čáru. Následně se do dobrých možností dostali Vormer s Oularém, ti však selhali v koncovce.

AaB, který v základní sestavě čítal výhradně dánské hráče, toho směrem dopředu opravdu moc nepředvedl. Bylo možná vidět, že si už za vlastně rozhodnutého stavu moc nevěří, a tohle utkání tak trochu dohrával jen z povinnosti. Do největší příležitosti celého střetnutí se dostal Bruhn, jehož ovšem na poslední chvíli odzbrojil Duarte.

Další branku přidali domácí v 64. minutě. Vormer adresoval svou přihrávku na rozeběhnutého Oularého, ten přesprintoval Petersena a celkem pohodlně zakončil. O deset minut poději pečetil postup svou trefou Bolingoli-Mbombo, který ve spolupráci se svým spoluhráčem nechtěně, ale ve finále dokonale zmátl marně se natahujícího Larsena.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
EverlastD

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

6:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele