základní skupiny - skupina B
05.11.2015 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Sion - Girondins Bordeaux 1:1

Dosud neporažený celek ze skupiny B málem utrpěl svou první porážku. Sion nakonec zachránil alespoň bod, a to díky gólu Veroljuba Salatiče ve čtvrté minutě nastavení. Bordeaux si po hodně mizerných výsledcích v posledním měsíci mohlo alespoň částečně spravit chuť, zásah Thomase Tourého ale na vítězství nakonec nestačil.

Les Girondins byli na hřišti přece o něco aktivnějším týmem, alespoň tedy vyprodukovali více střel na branku, žádný permanentní tlak si ovšem na soupeře vytvořit nedokázali. Výkon domácích naopak trošku zklamal. Určitě se od nich proti trápícímu se sokovi čekalo daleko více, jako by spíše hráli na nerozhodný výsledek už od začátku.

První poločas nenabídl pro nestranného fanouška nic zajímavého. Tourého pokus z 8. minuty bez větších problémů polapil gólman Vanins, o pár minut později musel likvidovat další střelu svého protihráče a zase si dokázal poradit. Zakončit se v úvodní dvacetiminutovce snažili také Plašil s Konatém, ti však prostor mezi třemi tyčemi netrefili.

Sion naopak na druhé straně pět minut před obrátkou mohl kopat penaltu, to kdyby sudí Kružliak posoudil zákrok na Carlitose jako penaltový. Deset minut po přestávce se ocitl v dobré střelecké pozici na levé straně Poko, který pálil z voleje, trefil však pouze boční síť. Nakonec se hosté dočkali úvodní branky v 67. minutě.

Chantome balón z levé strany posunul do středu hřiště, kam si nabíhal Touré, jenž sám před Vaninsem nezaváhal. Domácí mohli vyrovnat díky Konatému, brankář Carrasso ale vyprodukoval pěkný zákrok. Švýcarský celek nakonec srovnal za pět minut dvanáct. Zemanův rohový kop usměrňoval do branky Salatič a od Chantomeho se míč odrazil do sítě.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
EverlastD

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 (přeji 0:1)

02

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 Moc golu ve skupině nepada,a tohle na tom nic nezmeni.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už včera podržel tiket Olympiakos v nastavení a dneska zase infarktovej konec ty nervy za ty peníze možná ani nestojej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele