základní skupiny - skupina B
17.09.2015 19:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Sion - Rubin Kazaň 2:1

Sion potvrdil, že před vlastními fanoušky je nesmírně silný a při své premiéře v základních skupinách Evropské ligy dokázal porazit daleko slovutnější Rubin Kazaň. Hosté nakonec nenavázali na víkendové vítězství nad Lokomotivem Moskva, protože si především nedokázali pohlídat útočníka Moussu Konatého.

Senegalský reprezentant ukázal, že ne nadarmo je aktuálně největším tahounem svého týmu. V lize nasázel už pět branek, teď k nim přidal další dvě. Domácí se nejprve po jeho trefě ujali vedení a nakonec devět minut před koncem díky němu získali tři body. Švýcarský celek dokonce vede skupinu B, jelikož Bordeaux remizovalo s Liverpoolem.

Mužstvo Didiera Tholota vstoupilo do utkání, jak nejlépe mohlo. V 11. minutě se střela Edimilsona Fernandese odrazila ke Konatému, který z vyložené pozice nezaváhal a usměrnil balón přesně na bližší tyč. Další šance na řadu přišla až pět minut před poločasem, avšak Konaté ani Carlitos z blízkosti na gólmana Ryžikova nevyzráli.

Po hodině hry měl Sion velké štěstí, že se sudí Ekberg rozhodl udělit Pa Modouovi jen žlutou kartou za faul na Kanunnikova, který se ocital opravdu těsně na hranici šestnáctky a řítil by se sám na bránu. Z následného přímého volného kopu Carlose Eduarda ruský tým nic nevytěžil. Dokázal přesto vyrovnat v v 65. minutě.

Portnjagin převzal dlouhý pas v šestnáctce, a i když míč neudržel na své kopačce, posunul se s trochou štěstí na Kanunnikova, jenž prudkou střelou zamířil na vzdálenější tyčku. Kazani se však remízu udržet nepodařilo. Po dvou neproměněných šancích Carlitose se po přihrávce Edimilsona Fernandese z pravé strany prosadil do prázdné branky Konaté.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
EverlastD

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra hostů

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pyroman

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
pedro-pedro

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 Kazaň nepřesvědčí,ale zvítězí.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2...1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Co je se Zemanem? Ze zacatku sezony hral ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele