základní skupiny - skupina C, 6. kolo
08.12.2016 19:00 CET
2 : 0
(2:0)
Stadión:
Opel Arena, Mainz

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - FK Qäbälä 2:0

Do utkání Mohuče s Qabalou vstoupili lépe domácí, jenž mohli jít už po šesti minutách do vedení akci Jhona Cordóby. Toho poslal do úniku přihrávkou Jairo Sampério, ale Cordóba tváří v tvář gólmanu hostí branku netrefil. Stejný hráč na sebe upozornil i o pět minut později, když střílel přesněji, avšak Bezotosnyj si s jeho ránou poradil a míč zkrotil ve svých rukavicích.

Domácí byli na i nadále na trávníku aktivnějším týmem a střelecký den kolumbijského útočníka pokračoval. Již do třetí šance se Cordóba dostal ve dvacáté minutě, když po rychlém získání míče ve středu hřiště pálil z hranice velkého vápna, ale byť jeho rána nepostrádala razanci, postrádala přesnost, takže se nejednalo o žádné větší ohrožení branky hostujícího celku.

Die Nullfünfer se tak kýžené branky dočkali až po půl hodině hry. To se po rohovém kopu dostal k balonu Jairo, jehož pokus chtěl od branky odkopnout jeden z obránců, avšak bohužel pro hosty našel jen připraveného Alexandera Hacka, jenž už měl lehkou práci.

O deset minut později domácí přidal i druhý gól. Tentokrát vše začalo po mizerně zahrané standardní situaci Qabaly, po které se k balonu dostal Donati, na jehož centr do vápna si naskočil Pablo de Blasis a Mohuč vedla 2:0.

Druhá půle už další góly ani na jedné straně hřiště nepřinesla a Mohuč tak ve svém posledním vystoupení v letošním ročníku Evropské ligy porazila Qabalu dvoubrankovým rozdílem.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EverlastD

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele