základní skupiny - skupina C, 4. kolo
03.11.2016 19:00 CET
6 : 1
(2:1)

Reportáž

RSC Anderlecht - 1. FSV Mainz 05 6:1

Na góly velmi bohatý byl zápas mezi Anderlechtem a Mohučí. Poprvé se již po devíti minutách prosadili domácí, když Stanciův zřejmě centr z pravé strany skončil až v Lösslově bráně. Už za šest minut však bylo srovnáno, když vyrovnávací branku Mohuče vstřelil Pablo de Blasis, který tak potvrdil svoji vynikající formu, kterou v letošní sezoně disponuje.

V závěru prvního poločasu šli však domácí znovu do vedení, když se svým druhým gólem, tentokrát z hranice velkého vápna, prosadil Nicolas Stanciu. Do kabin šel ten Anderlecht k potěše domácích fanoušků za stavu 2:1.

V druhém dějství se vedení bruselského celku navýšilo v šedesáté druhé minutě, když se parádní ranou z dálky prosadil Youri Tielemans. Už už to vypadalo na výhru domácích 3:1, ale to by nesměly přijít poslední minuty. V těch se totiž belgickému mužstvu podařilo nastřílet stejně branek, jako v předchozích devětaosmdesáti minutách.

Postupně se během pěti minut prosadili Teodorczyk, Bruno a pak z penalty, kterou sudí odpískal, znovu Teodorczyk. Anderlecht tak v zápase, jenž se zdál být na papíře vyrovnaný deklasoval Mohuč 6:1 a míří za ziskem prvního místa ve skupině. Naopak Mohuč po výhře St.Étienne klesla na třetí místo a o postup do další fáze druhé nejprestižnější evropské pohárové soutěže se ještě bude muset ve zbývajících dvou zápasech porvat.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
pawelFCB

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
EverlastD

2:0

Reagovat
diastan

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele