základní skupiny - skupina H, 5. kolo
23.11.2017 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

BATE Borisov - FK Crvena Zvezda 0:0

Souboj BATE Borisov s Crvenou Zvezdou lze stručně charakterizovat známým rčením "Když se dva perou, třetí se směje." Zatímco v Bělorusku se oba týmy navzájem vygumovaly a berou jen bod za bezbrankovou remízu, situace využil doposud poslední Kolín, který díky triumfu nad Arsenalem rázem poskočil do boje o postup sám. Dílčím vítězem je pak ostatně i zmíněný Arsenal, který již navzdory nezdaru v Kolíně nemůže přijít o první místo ve skupině.

Zatímco londýnský klub již bude na závěr skupiny doma proti BATE hrát pouze o čest, hráči Borisova musí na Emirates Stadium nutně zvítězit, a zároveň doufat v remízu Zvezdy s Kolínem v Bělehradě. Nejlepší výchozí pozici mají stále Srbové, kteří mají v případě remízy oproti Kolínu navrch ve vzájemných zápasech.

Zápas samotný v Borisov Areně mnoho fotbalové krásy nenabídl. Po nanejvýš opatrné a bezzubé první půli se oba celky přece jen rozpomenuly, že dělba bodů pro ně v boji o postup takřka nic neřeší a dokázaly si vytvořit alespoň pár slibných střeleckých příležitostí. Nejprve těsně minul domácí Hardzjajčuk, na opačné straně byl pak průlomu skóre ještě blíž Rodić, jenže jeho pumelice zpoza šestnáctky skončila jen na břevně.

Když se pak sám před brankářem Ščerbickým ocitl tři minuty před koncem osamocený Richmond Boakye, sahali hosté po všech třech bodech. Gólman Borisova však proti kvalitní hlavičce ghanského útočníka vytáhl exkluzivní zákrok a udržel tak vedle čistého konta svůj tým ve hře o postup.

Autor: Martin Kantor / uefa.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
mstain

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Břevno, tyč - krásná poslední patnáctiminutovka. Škoda, že to Zvezda nedotáhla do vítězného konce. Takhle ten Kolín může postoupit a to bych nerad.

Reagovat
Bandita_Harry

a v poslednej minute ten hrac na ciare skoda mali viac sanci ale je to myslim aj tak jedno teda dufam ze BATE nevyhra v Londyne inak bude stacit remiza na postup tak ci tak

Reagovat
Elliasson

Prý Kolín vede s Arsenalem.

Reagovat
Bandita_Harry

ano vyhrali Zvezda s Kolinom maju po 6 bodov a po remize postupi Zvezda cez lepsi vzajomny zapas

Reagovat
Elliasson

Tomu nevěřím. Oni mají formu a i Zvezdu v tom zápase prý válcovali. Jen nemohli dát góla.

Reagovat
Bandita_Harry

Uvidime dufam ze Zvezda bude mat svoj den daju nejakeho gola a a aspon po remize postupia maju teraz dobru formu verim ze aj publikum pomoze nerealne to nieje

Reagovat
Elliasson

Joo, Delije jsou fantastičtí, jak v basketu tak ve fotbale! No horší je, že i ti Bělorusové můžou vyhrát.

Reagovat
Bandita_Harry

No spolieham na to že Arsenal doma sa hadam nenecha porazit hlavne po tom dnesku urcite vyhraju, najlepsie by bolo keby zvezda vyhrala a druhy zapas moze dopadnut hocijak. este ze ten Partizan postupil už dnes

Reagovat
Elliasson

To gratuluji. Postup jsem trošku nečekal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele