základní skupiny - skupina L, 4. kolo
08.11.2018 18:55 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

MOL Vidi FC - PAOK Soluň 1:0

Vidi získalo v Evropské lize velmi důležité vítězství, které ho katapultovalo na druhé místo tabulky. A protože Chelsea uspěla naplno na půdě Borisovu v souběžně hraném klání, disponuje v tabulce tříbodovým náskokem jak na běloruský celek, tak na PAOK. Ten se v Maďarsku nezmohl na vstřelený gól a padl nejtěsnějším možným způsobem.

Už potřetí se nepodařilo soluňskému klubu v základních skupinách ani jednou skórovat. Čtyři zaznamenané přesné zásahy, které má na svém kontě, vsítil na začátku října v utkání na půdě BATE. A stejně jako před dvěma týdny se v ofenzívě neprosadil ani napodruhé proti Székesfehérváru. Otázku postupu do jarních bojů si tak notně zkomplikoval.

Těžko se ovšem mohlo hostům překonat brankáře Kovácsika, když za celých devadesát minut nevystřelili ani jednou mezi tři tyče. Vidi naopak ze dvou střel na bránu vytěžilo rozhodující trefu. Platná PAOK nebyla ani suverénní územní převaha. Držel míč na kopačkách v čtyřiasedmdesáti procentech, s pravidelností si vytvářet šance ovšem nedokázal.

První půle nenabídla snad ani jednou vyloženou příležitost. Vůbec první pokus vyslal až v 17. minutě po rohovém kopu hostující obránce José Crespo, leč hlavičkou nezamířil do zařízení, v závěru poločasu se na druhé straně snažil prosadit Milanov, zablokoval ho ovšem Fernando Varela, a ani následné zakončení bulharského reprezentanta nebylo úspěšné.

Domácí o zisku třech bodů rozhodli v 50. minutě, Vinícius zleva poslal jemný centr na bližší tyčku a nabíhající Milanov ho hlavou přesměroval do sítě. Celkem v pohodě pak svěřenci trenéra Marka Nikoliče hlídali jednobrankový náskok. Vyrovnat mohl snad jen v nastavení Wernbloom, avšak levačkou poslal balón po zemi pouze mimo.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
EverlastD

1:1

Reagovat
Elliasson

Nevěděl jsem, za koho Milanov hraje.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele