základní skupiny - skupina F, 3. kolo
24.10.2019 21:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Eintracht splnil roli favorita a doma si poradil se Standardem Lutych

Frankfurt byl v zápase proti Lutychu jasným favoritem a svou roli dokázal potvrdit. Hosté už dokázali jen snížit, z Německa si odváží porážku 1:2.

V prvním poločase se dlouho nic nedělo, oba celky začaly rozvážně a do žádných větších příležitostí se nedostávaly. To se nakonec podařilo protrhnout domácím, kteří svou první větší šanci dokázali přetavit v gól. Ve 28. minutě rozehrál Kamada standardní situaci a celé to skvěle na zadní tyči zavíral David Abraham, který už měl velmi jednoduchý úkol. Doklepnout balon do sítě.

Zbytek první půle kazila spousta individuálních chyb, nepřesných přihrávek či centrů. Hráči tak šli do šaten za stavu 1:0.

Z kraje druhé pětačtyřicetiminutovky Kostić našel centrem ve vápně Paciênciu, který akrobatickou střelou prověřil kvality gólmana Milinkoviče-Saviče.

V 73. minutě však byl hostující brankář podruhé pokořen. Kamada znovu perfektně rozehrál přímý kop a tentokrát našel naprosto přesně hlavu Martina Hintereggera, který o zem poslal míč za brankovou čáru.

V 81. minutě se Milinković-Savić znovu předvedl. Frankfurt se dostal do rychlého protiútoku, na jehož konci hlavičkoval Gonçalo Paciência, gólman Lutychu však vytáhl další perfektní zákrok.

O minutu později se překvapivě radovali hosté. Boljević výbornou přihrávkou našel ve vápně Selima Amallaha, který z první zakončil ke vzdálenější tyči.

K vyrovnání už se však Lutych nezmohl. Situace ve skupině D je tedy následovná: vede Arsenal s devíti body, druhý Frankfurt bodů šest, Lutych tři a Guimarães i přes dnešní výborný výkon na Emirates stadium s nulou.

Autor: Petr Procházka / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
EverlastD

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele