základní skupiny - skupina D, 3. kolo
24.10.2019 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sporting udolal Trondheim a připsal si druhé vítězství

Lisabonský Sporting dokázal i přes špatnou formu podruhé v základní skupině Evropské ligy zvítězit a udělal krok k postupu do další fáze. O výhře portugalského celku rozhodl svou první brankou za klub Bolasie.

Domácí byli od úvodu lepší týmem. V 10. minutě z nenápadné pozice centroval do pokutového území Acuňa a Luiz Phellype hlavičkoval těsně vedle Hansenovy brány. V 17. minutě zahrozila z přímého kopu největší hvězda Sportingu Bruno Fernandes, který trefil břevno.

O pár minut později opět nebezpečně centroval Acuňa po jehož centru rybičkou nebezpečně hlavičkoval Vietto, ale Hansen se blýskl skvělý reflexivním zákrokem. Argentinský útočník mohl v 30. minutě potrestat špatnou rozehrávku hostů, ale opět si vylámal zuby na Hansenovi.

Druhý poločas začal opatrněji než ten první a pořádné šance se diváci na Estádio Jose Alvalade dočkali až v 69. minutě, kdy Mathieu nebezpečně střílel z přímého kopu. O minutu později už se domácí dočkali a gól to byl šťastný. Acuňův centr byl sražen, ale do šestnáctky se dostal k Bolasiemu, který hlavičkoval do stopera Hovlanda, od kterého se míč odrazil do brány.

Hosté se k výraznější ofenzivní aktivitě odhodlali až po obdrženém gólu, ale k výraznějšímu ohroženě branky Sportingu se nedostali. Sporting tak po Linzu porazil i Rosenborg a udělal další krok k postupu.

Autor: Martin Jedlička

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
EverlastD

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Hiko

Souboj zoufalého s hrozným. Ale domácí prostředí rozhodne

2:0

Reagovat
Benfica

ty sleduješ aj iné športy? lebo tie tvoje obľúbené tímy.. to je futbalová depka

Reagovat
Hiko

teď trochu trpím, to je fakt

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele