základní skupiny - skupina D, 4. kolo
26.11.2020 21:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Lutych v nastavení udeřil a proti Lechu získal první body

Souboj dvou nejhorších celků skupiny D byl k vidění v Lutychu, kam zamířil Lech. Oba soupeři během něj viděli červenou kartu, nakonec se po obratu radovali z vítězství domácí. Na Ishakovu trefu bleskově zareagoval Tapsoba a v nastavení rozhodl Laifis.

První půle se nesla v opatrnějším duchu, na šanci se čekalo do osmnácté minuty, kdy Faie vychytal Bednarek. To bylo co do ohrožení branek všechno, nicméně důležitý moment přišel v nastavení Oularé za svůj loket do hlavy protihráče uviděl žlutou kartu, a jelikož byla už druhá, musel se odebrat do sprch.

Toho hosté využili po hodině hry. Mikael Ishak si ve vápně vyměnil balón s Puchaczem, načež přízemní ranou na bližší tyč překvapil a také překonal brankáře. Jenže domácí dokázali bleskově zareagovat. Proti Balikwishově střele si ještě Bednarek poradil, Abdoul Tapsoba pak ale dorážel do poloprázdné brány, přičemž se nemýlil a vyrovnal.

Patnáct minut před koncem základní hrací doby předvedl několikátý nebezpečný faul i hostující Crnoarković, což bylo stejně jako v případě protihráče odměněno druhou žlutou kartou a počet hráčů na hřišti se tudíž srovnal.

Lutych se v závěru dostal do tlaku. Nejprve Fai prudce hlavičkoval, jeho střela proletěla jen těsně nad břevnem. Co nedokázal on, to zvládl Konstantinos Laifis, jenž si naběhl na Jansův centr a hlavou rozhodl o vítězství Lutychu.

Oba celky jsou ovšem po tomto kole v nelichotivé pozici. V tabulce mají jen tři body a dvě kola před koncem tak ztrácí pět bodů na vedoucí duo Rangers, Benfica.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
EverlastD

1:2

Reagovat
John Obi Mikel

1:3

Reagovat
Sotuen

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele