základní skupiny - skupina B, 4. kolo
13.10.2022 18:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Christopher Wooh (© AFP)

Dynamo Kyjev opět padlo, Rennes zajistil tři body

Tomu se říká premiéra! Mladý senegalský obránce Christopher Wooh odehrál za Rennes po svém letním přestupu prvních devadesát minut a zaznamenal v nich svůj první gól. Naštěstí pro celé Rennes jeho branka utkání s Dynamem rozhodla.

V Krakově se jako první dostali do šance hosté, kteří se s tureckým Fenerbahçe přetahují o první místo ve skupině. Na kraji vápna totiž dostal míč pod kontrolu záložník Bourigeaud a s jeho tvrdou ránou měl brankář Neščeret plné ruce práce. Stejný duel se odehrál o pár minut později, opět Bourigeaud vypálil z hranice vápna. Tentokrát ale jen sledoval, jak jeho pokus těsně míjí tyč.

O něco podobného se na druhé straně jen o dva útoky později pokusil Harmaš, ale na brankáře Mandandu si nepřišel. Domácí Dynamo se nevyvarovalo chyb, ke kterým vedlo aktivní napadání hráčů Rennes. Po jednom takovém odevzdaném míči se hnal na bránu soupeře obránce Meling, ale jeho točená střela minula tyč.

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté z Francie. Benjamin Bourigeaud centrem od rohu našel nabíhajícího obránce Christopera Wooha, který prokázal vynikající timing a tečoval míč za Neščeretova záda!

Obránci byli dnes velkou silou Rennes a stoper Theate si po hodině hry málem připsal další trefu. Nakonec se mu ale míč svezl z kopačky. Atraktivní zápas zakončil v sedmé minutě nastavení střídající Karavajev, jenž se dostal k odraženému míči, jenže jeho dělovka těsně minula tyč!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele