základní skupiny - skupina C, 1. kolo
08.09.2022 18:45 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Ludogorce (© AFP)

Ludogorec překvapivě obral AS Řím o všechny body

Další potupa. AS Řím chtělo reagovat na nedávnou ligovou porážku od Udinese, ale takovou reakci asi fandové nečekali. Po dalším matném až zmateném výkonu totiž AS prohrálo s Ludogorcem.

Římané se potřebovali oklepat z překvapivé a potupné porážky od Udinese, k čemuž chtěli využít cestu do Razgradu. Jenže domácí celek je hodně houževnatým a nebezpečným soupeřem, což dnes potvrzoval. Zvlášť v úvodu utkání se hrálo až překvapivě často na polovině Vlků. Novic v jejich bráně, mladík Mile Svilar, mohl kapitulovat už ve čtvrté minutě. Po skvělém sprintu Despodova ale dobíhající Tekpetey na míč před prakticky prázdnou branou nedosáhl.

Římané se začali nadechovat k nějakým akcím až ke konci první půle. Nejprve se Pellegrini po skvělém signálu ze standardky dostal do vápna a jeho nebezpečný centr na poslední chvíli zablokoval Nedjalkov. Následně Pellegrini centroval od rohového praporku a míč se dostal na hlavu Manciniho, který trefil tyč!

A první půli zakončila největší hvězda v kádru hostí, Paulo Dybala. Jeho volej zpoza vápna ale na poslední chvíli zablokoval pozorný Nedjalkov. Dvě minuty po začátku druhé půle AS opět rychle kombinovalo a Pellegrini se dostal před brankáře, jenže spolu s ním lobem přehodil i jeho bránu. Pak se AS začalo vytrácet a hrát naopak začali domácí.

Jejich převaha byla zprvu jen optickou, ale v 71. minutě dokázali domácí využít další laxnosti AS. Jeho obrana před útočícími hráči couvala až k vlastnímu vápnu, kde se nepochopitelně rozevřela. Nového prostoru využil Cauly a krásnou ranou k tyči překonal debutanta Svilara.

Římané mohli srovnat v posledních desítkách minut a nejblíže k tomu měl kapitán Lorenzo Pellegrini. Stál sice úplně sám na zadní tyči, jenže hlavičkou poslal míč z metru úplně mimo bránu. Za pouhé dvě minuty však AS nečekaně zrychlilo hru, Pellegrini se na straně dostal k centru a střídající Eldor Šomurodov ho hlavou uklidil k tyči.

Jenže ze srovnání se AS neradovalo moc dlouho. Jeho evidentně rozložená a zmatená obrana nechala projít přízemní nahrávku na Ricka, který ve vápně našel Gustava Nonata. Ten si položil stopera Ibañeze a jednoduše zakončil na vzdálenější tyč.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
tadko97

0:2

Reagovat
John Obi Mikel

1:3

Reagovat
Bastaron

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 Gallo bude klovat.

Reagovat
ladyboy arsenal

1:1

Reagovat
Largo

1:2. Belotti, Pellegrini

Reagovat
Elmas

1:2

Reagovat
Emmett Brown

1:3, Belotti, Cristante, Ibanez

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Zlaté Oiimpico, toto je kobzolovo

Reagovat
Truffaldino

No nevím, co je kobzolovo, ale ten trávník je jak v březnu v jablonci, strašně se trhá, na tom se vytěžit ani víc jak 0:1 nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kobzol je brambora.

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle doufám půjde dolů za Boveho o poločase. Cristante - Mady. Během druhé půle Eldor a Volpato.

Reagovat
Lech

Belotti vypadal jak mrtvola tvl

Reagovat
Lech

My uz v zari hrajeme jak kdyby byl konec sezony, vsichni vyflusani, plahocijou se jak lemry, mourinho to klasicky na nekoho svede, ale ze hrajeme jak sracky jde za nim, takova sqadra a mou s tim bude hrat klasicky o 4.misto a 2.v EL. Vseci velke oci tpc v lete a zas uz od zacatku sezona smeruje do velke prdele

Reagovat
Lech

Byt svillarem, tak zalewskimu nachciju do bot

Reagovat
Truffaldino

Za co?

Reagovat
Lech

Sral me cely zapas, ale ke komentari me dohnala situace, kdy byl svillar pod tlakem napadajicich hracu a zalewski ho mel uplne v pici, pritom se nabizelo easy reseni - uvolnit se do prostoru a tuknout si to

Reagovat
smazaný uživatel

Zale a rezavý Spina jsou náš nejmenší problém

Reagovat
tadko97

Veľmi zlá forma už od začiatku sezóny. Očakávania boli veľké, prichádza vytriezvenie. Mourinho musí niečo zmeniť.

Reagovat
Largo

Reagovat
REPLIKATOR

Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

dobře jim tak kurz 1,45 na 2 hráli jsme lepší, Ludogorec zaslouženě a věřím v postup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele