základní skupiny - skupina G, 6. kolo
03.11.2022 18:45 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Mostafa Mohamed (© AFP)

Nantes vyloupilo Olympiakos, na jaře se může těšit z předkola Evropské ligy

Nantes se podařilo venku skolit poslední Olympiakos, a protože Karabach v souběžně hraném utkání neporazil Freiburg, dokázal se francouzský celek vsunout na druhou příčku tabulky. Na jaře se tedy může těšit i nadále z Evropské ligy, akorát bude muset zamířit do předkola. Řecký klub zakončil soutěž mizerně, ostatně dost podobně si vlastně počínal v rámci celé skupiny G.

Finální blok dvou střetnutí vyšel Kanárkům náramně. Před týdnem získali jistotu kvalifikace do další fáze evropských pohárů, po následné výhře si poskočili ještě o jedno místo nahoru. Je pravda, že na domácích neležel žádný zásadní tlak, bylo totiž předem jasné, že ze dna tabulky se již vymanit nemohou, a výsledek pro ně nebyl tak zásadní jako pro soupeře. Každopádně si představovali bezpochyby daleko důstojnější završení svého působení na této frontě. A nutno zmínit, že Olympiakos ani náhodou nebude hodnotit své rezultáty v pozitivním slova smyslu.

O všem důležitém se rozhodovalo až v závěrečných pasážích zápasu. Konkrétně v 79. minutě se poprvé zdařilo změnit bezbrankové skóre Mostafovi Mohamedovi, na hranici brankového si sběhl na centr zleva od Blase a hlavou pohotově zacílil. V 90. minutě se pak ještě na listinu střelců uvedl i Blas, tentokrát mu Mostafa Mohamed asistoval, když jemným lobem skóroval.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
EverlastD

1:2

Reagovat
John Obi Mikel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele