Reportáž

Dynamo České Budějovice - 1. FC Slovácko 0:2

Pod novým trenérem Františkem Ciprem se Budějovicím poměrně daří a v tomto zápase měly zálusk na všechny tři body. Slovácko mělo v úvodu více ze hry, do první šance se však dostali domácí, po trestném kopu Vyskočila mířil Chlebek hlavou vedle. Budějovice se postupem času dostávaly do čím dál tím většího tlaku a nebýt Drobisze, mohli by vést. Hostující brankář totiž zlikvidoval velké šance Vyskočila a Kuliče. V úplném závěru prvního poločasu byl faulován domácí stoper Pončák na hranici pokutového území, z následného přímého kopu mířil Vyskočil nad.

Po změně stran se prosadili hosté z rohových kopů. Nejprve obrana Jihočechů neuhlídala Ordoše a čtyři minuty poté se to samé povedlo Čoupkovi. Cipro se potom pokoušel posílit ofenzívu Krajčíkem a Svobodou. Nic platné, domácí se kýžené branky nedočkali, jelikož Obermajer hlavou netrefil branku a mezi tyče se nevešla ani Svobodova střela z dálky. V 84. minutě mohl výhru hostujícího celku pečetit Slovák Ivana, ale Kafka výborným zákrokem jeho střelu z hranici šestnáctky zneškodnil.

Autor: David Kubáň

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele