29. kolo
21.05.2007 17:15 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Slovan Liberec - FK Teplice 2:0

Hned od prvních minut se Slovan chopil taktovky zápasu a už po čtvrhodině hry se dostal do vedení, po centru Pudila se hlavou prosadil Hodúr. Gólman Teplic Dvořák si na míč stačil jen sáhnout na brakové čáře. Ve 26. minutě se dostal míč po souboji Lukáše s Parksem k Pudilovi, jehož střelcký pokus z pětadvaceti metrů skončil na břevně hostující branky. Liberec byl lespším mužstvem a svou převahu zúročil i v druhou branku. Po půlhodině hry zahrál rohový kop Papoušek, nejvýše ve vápně vyskočil Brezinský a z dvanácti metrů hlavičkou poslal míč do sítě podruhé. Dvě minuty před koncem první půle ještě teplický brankář zneškodnil reflexivním zákrokem tutovku Papouška.

Druhé dějství už tolik fotbalové krásy nepřineslo. Domácí v poklidu hlídali dvůj dostatečný náskok. Jen v 50. minutě mohl zvýšit Parks, ale zblízka poslal míč hlavou těsně nad branku. Teplice toho v utkání moc nepředvedely, první velkou šanci ke skórování měly až v 82. minutě. Po Doležalově centru hlavičkoval z osmi metrů přesně Krmaš, ovšem Hauzr vytáhl skvělý zákrok.

Autor: Petr Hašek

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

liberec to musí dát aspon 1:0 prosiim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele