26. kolo
19.04.2008 19:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - České Budějovice 2:0

Baník splnil úlohu favorita a porazil doma České Budějovice. První branku vstřelil už ve druhé minutě Svěrkoš, vítězství pojistil v druhé půli Zeher.

Baník začal od první minuty aktivně a už ve druhé minutě se radoval z branky. Otepka rozehrál rohový kop, k odraženému balonu se dostal Svěrkoš a míč napálil nekompromisně pod břevno, brankář Křížek sice míč ještě přizvedl, ale brance zabránit nedokázal - 1:0. Ostrava byla aktivnější, ale její hru kazilo mnoho nepřesností, hráči měli problém si přesně nahrát, nebo nacentrovat. Příležitost stojící za zmínku přišla až v závěru půle a překvapivě patřila budějovickým. Hílek se v pokutovém území dostal k odraženému míči, vystřelil, ale netrefil branku Baníku.

V 53. minutě poslal dlouhý balon za obranu Otepka, do sprintu za ním se vydal Magera, ale brankář Křížek byl u míče dřív. V 68. minutě přišla branka na 2:0. Otepka přihrál Zeherovi a ten šel sám z úhlu na brankáře, Křížek si na balon sáhl, ale i přesto míč skončil v síti. V závěru utkání musel na zem domácí brankář Vašek, když řešil závar před vlastní bránou, budějovičtí se potom dožadovali penalty, ale ta se nepískala.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Baník chce v tabulce výš a navíc musí odčinit porážku z minulého kola. Bude to jasně za 1. Tip 4:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že se Baník omluví fanouškům výhrou nad slaboučkýma Budějkama.Jasná 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník splnil povinnost, ale čekal jsem to jasnější. Taky návštěva by mohla být vyšší, když hraje Baník o 3. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

CO jsi cekal , kdyz prselo.Vzdyt jenom tribuna byla plna az,az.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele