1. kolo
05.08.2007 17:00 CET
0 : 2
(0:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians 1905 - Baník Ostrava 0:2

Návrat Klokanů mezi českou elitu se nevyvedl tak, jak si ho fanoušci přáli. O první gól se postaral navrátilec Svěrkoš, který se trefil i v posledním vzájemném utkání. V 86. minutě pak přidal druhou branku hostí Magera. Baník předvedl aktivní ofenzivní fotbal a tři body si odváží zaslouženě.

V první vážné šanci se ocitl hostující Rajtoral, Sňozík se po jeho střele marně natahoval, nakonec však míč branku minul. Převahu Baníku však v patnácté minutě potvrdil Václav Svěrkoš, když svůj pokus usměrnil přesně mezi nohy domácího brankáře. V běžící 31. minutě měl na kopačce vyrovnání Slezák, jehož dobře mířenou střelu vytěsnil výtečným zákrokem Vašek. Poločas se již dohrál bez větších šancí, a tak šli Klokani do šaten s jednogólovou ztrátou.

První šanci ve druhé půli měl Svěrkoš, který byl po Lukešově centru sám před Sňozíkem. Situaci ale vyřešil tvrdou střelou do břevna. Ovaci diváků si vysloužil efektními, avšak nikoli efektivními nůžkami Slezák. V 74. minutě tak mohl Baník zvýšit, bojovnost domácích tomu zabránila. Mišinského napoprvé vychytal Sňozík, jeho druhou střelu odkopl z brankové čáry Šmarda. První zápas Bohemky v první lize definitivně rozhodl čtyři minuty před koncem přesnou dorážkou Magera. Bojovný výkon domácích na Baníkovce nestačil, ti si z Ďolíčku vezou tři body.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (5)

Přidat komentář
Shevchenko

1:3 (Svěrkoš,Rajtoral,Magera)

Reagovat
HOST*Stifmaister

Přesně tak a s nejlepšíma fanouškama v lize!!

Reagovat
HOST*

Baník má ty nejhorší fanoušky ... chodí jen když se daří a rozbíji stadiony víc takových v lize tak je potřeba samej policajt

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*

kurva zabijte někdo toho vyjebance tolevskiho.že nam sundal lukeše.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele