29. kolo
10.05.2008 15:00 CET
0 : 2
(0:2)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians 1905 - FK Teplice 0:2

Teplice po nudném zápase na Bohemians drží naději na třetí příčku, naopak Pražané se zdají být druhým sestupujícím. Po výhře Kladna spadli na sestupovou příčku a zápas na Baníku v posledním kole lehký nebude.

Tepličtí hráči sice zatlačili domácí na jejich polovinu, přesto skóre mohli otevřít Bohemians. Po rychlé akci, kdy Marek vysunul Rezka, střílel po centru z malého vápna Morávek, ale branku netrefil. Na druhé straně nacentroval do vápna Verbíř a Benátovu hlavičku z pěti kroků musel zázračně vytahovat Sňozík. Benát se dostal k hlavičce i ve 28. minutě, tentokrát po centru Mareše mířil ke vzdálenější tyči a domácí brankář už nezasáhl. Bohemka poté pomalu začínala mít převahu, když už se zdálo, že úplně zamkne hosty v pokutovém území, přišla ledová sprcha – druhý gól Teplic. Na polovině hřiště chyboval Marek, Doležal se následně dostal k centru a Mareš hlavičkoval přesně. Po dvou minutách mohl snížit Rezek, ale prudkou střelu z nadějné pozice Slavík chytil.

Přes sedm tisíc diváků v druhém poločase postrádalo jakékoliv gólové možnosti. Rozhodnout mohl v 73. minutě střídající Smejkal, ale z malého vápna branku přestřelil. O dramatizaci výsledku se domácí pokusili pět minut před koncem. Slezák prudce nacentroval do vápna hledajíc Morávka, ale Slavík před ním na poslední chvíli míč přizvedl. Domácí sice v druhém poločas byli aktivnější, ale k šancím to zdaleka nevedlo, zápas tak skončil vítězstvím favorita.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak jedem Klokani, záchrana se blíží, ale je potřeba tomu jít naproti. Bojovnost a maximální nasazení bude na Teplice stačit. Tip 2:0. BOHEMIANS 1905 !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím Bohemians, jelikož nechci, aby Teplice atakovaly Baník. Můj tip 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, takhle si zbytečně zkomplikovat situaci. Ale stále pevně věřím v záchranu, zasloužíme si ji rozhodně více než Kladno. BOHEMIANS 1905 !!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele