4. kolo
27.08.2007 17:15 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Teplice - Slovan Liberec 2:0

Teplice i v dnešním vzájemném duelu se Slovanem prodloužily svojí série výher v řadě na čtyři a stále mají na svém kontě plný počet bodů, naopak Liberci zůstává poslední příčka.

Utkání nabídlo velmi vyrovnanou partii s lepším koncem pro domácí. První velká šance byla k vidění po deseti minutách hry, kdy Hodúr skvěle obešel Lukáše, ale jeho střelu vychytal Slavík a následná dorážka Lišky mířila hodně nad. Gól přišel v 37. minutě a na druhé straně. Po závaru před libereckou brankou se k míči dostal Gašparík, který prošel na levou stranu vápna a po jeho přihrávce poslal domácí jedenáctku do vedení Jiří Sabou. Teplice těsně před přestávkou mohly své vedení zvýšit, a to když Doležal sám postupoval na Zlámala, ale místo střely zvolil přihrávku a tu hostující obránci odvrátili.

I ve druhém poločase pokračovala obě mužstva v ofenzivním pojetí hry a výsledkem bylo několik šancí na obou stranách, ale gólově využít se povedla až ta v 67. minutě. Po Verbířově přihrávce se objevil Martin Fenin sám před libereckým gólmanem a střelou k tyči zvýšil pro domácí na 2:0. Největší příležitost na snížení měla nová akvizice Slovanu Diego Lattman, ale jeho křižná střela letěla nad. Debakl pro Liberec mohl dokonat minutu před koncem Rosa, jenž postupoval na Zlámala úplně sám, ale na hostujícího gólmana nevyzrál.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Luke

Teplice budou pokračovat ve výborných výkonech a odnese to i Liberec. Gól dá Jiří Sabou.

Reagovat
smazaný uživatel

dá dva goly

ale jinak fandim liberci

Reagovat
smazaný uživatel

jj taky to tak cítím

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele