6. kolo
16.09.2007 10:15 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Viktoria Žižkov - Slovan Liberec 1:1

Mizérie Liberce má další pokračování, Slovan nevyhrál ani na šestý pokus a po remíze na hřišti Viktorie Žižkov zůstává v tabulce poslední.

Úvod utkání se odehrával jasně v režii Pražanů. V páté minutě pálil Švancara a po zákroku Zlámala se k míči dostal Kušnír, jehož pokus zastavila tyč. Ve 13. minutě zahrávali domácí rohový kop a po hlavičce Novotného zachraňoval opět Zlámal. Mladý brankář byl hrdinou svého týmu i o dvě minuty později, kdy zneškodnil dva pokusy aktivního Švancary.

Žižkov své šance neproměnil, a tak přišel trest. Ve 21. minutě vypálil z dobrých dvaceti metrů Bílek a jeho rána skončila v síti - 0:1. Vstřelená branky hosty povzbudila a dokázali se vymanit z tlaku, byli to však právě oni, kdo inkasoval. Ve 30. minutě se na levé straně uvolnil Švancara a po jeho centru nedal Zlámalovi šanci Stracený - 1:1.

Druhý poločas už tolik zajímavých momentů nenabídl, přesto se bylo na co koukat. Jako první zahrozil Liberec, když v 56. minutě hlavičkoval těsně mimo Košťál. Domácí už se tak snadno nedostávali do šancí, a tak to zkoušeli z dálky. Hodně blízko byl v 81. minutě Kušnír, jehož dělovka nakonec skončila podruhé v zápase na tyči liberecké brány.Příklad z domácího fotbalisty si poté vzal Frajlach, Bartalský ale zasahovat nemusel.

Až do konce zápasu se pak už nic podstatného nestalo. Liberec tak znovu nevyhrál, Žižkov remizoval podruhé v řadě.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

5:2

Reagovat
HOST*grophy

favorit a lídr tabulky z Liberce by neměl zaváhat a pod vedením kouče lavičky zvítězí 2:0

Reagovat
HOST*Lenny

Lavička už tam dávno není ocasu,vyhraje Viktorka tak o gól 1:0,2:1

Reagovat
HOST*honza

Holt se ukazuje, jakou dělal Lavička v Liberci práci. Myslím, že kdyby dostal do ruky team, kde mu neprodaj před každou sezonou půlku hráčů, tak by to moh dotáhnout opravdu daleko.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele