14. kolo
15.11.2008 14:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - České Budějovice 0:0

Trenér Tobiáš obral další silné mužstvo o body. Tentokráte neviděly slušně zaplněné Bazaly žádný gól. Baník se zejména po změně stran nedokázal před brankou Kučery dostat do šance.

Začátek utkání neznamenal žádný dravý fotbal, první zajímavou akci zakončoval Lička, když se dostal na roh vápna a střelou k tyči potrápil brankáře. Za svůj pokus se nemusel stydět ani Galásek, když si seběhl pro odražený míč na vápno a z první těsně přestřelil. A snaha domácích neustávala. Střihavka z hloubi vápna odcentroval na vzdálenější tyč, kde skoro u brankové čáry číhal Svěrkoš, ale jeho hlavičku skvěle vytěsnil Kučera. Ostravští nedovolovali soupeři ohrozit jejich branku, naopak ve 38. minutě vyslal parádní střelu Lička, po zpracování Svěrkošova centru pohotově vypálil a hostující brankář měl co dělat, aby míč vyrazil.

Druhý poločas bohužel nepřinesl nějaké radikálnější zvýšení aktivity domácích, co se gólových šancí týče. Kromě závaru v 66. minutě, při kterém se míč stejně ke Kučerovi nedostal, totiž Ostrava nic nebezpečného nevymysela. Naopak na druhé straně musel své kvality předvést Neuwirth, aby zabránil ve skórování Riegelovi. Baník určitě nedokázal svou formu přenést i do sobotního utkání a i přes aktivitu je bezbranková remíza tolik překvapovat nemůže.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele