13. kolo
09.11.2008 20:00 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

České Budějovice - Slavia Praha 2:2

Velké trable si nadělala Slavia v závěru po prvním poločase tak jasného zápasu. Remíza nakonec může těšit právě lídra tabulky, trenér Tobiáš je určitě šťastný za vydřený bod díky zlepšenému výkonu po změně stran.

Od prvních minut bylo zřejmé, kdo bude v zápase hrát prim. Hned ve čtvrté minutě se sám před brankářem neprosadil Švento. O chvíli později zase Necid netrefil sám na malém vápně ideálně míč. Poté však následoval útlum, který až deset minut před koncem definitivně uzavřel šťastný gól favorizovaných hostů. Krajčík rozehrál přímý kop nakrátko na Jarolíma, který nevystřelil z dálky nejlépe, nicméně Rieglova teč byla natolik precizní, že míč zapadl za Kučerova záda. A právě šťastný střelec byl i u dalšího gólu, který přišel po pouhých čtyřech minutách. Na vápně si chytře narazil s Belaidem, ten se vyhnul souboji s Žižkou a míč z malého vápna propasíroval do branky.

Jihočeši vstoupili do druhé půle houževnatě, ale ani Mezlík ani Benát nenadělali svými pokusy Vaniakovi problémy. Jenže to domácí neodradilo a zasloužené ovoce přinesla 72. minuta. Osud se chtěl Českobudějovickým odvděčit, a tak stejně jako hostům, tak i jim dopřál první branku. Necidovo odvrácení přímého kopu před vápno využil k dalšímu pokusu Šíma. Ten mířil přesně na Vaniaka, jenže právě Necid míč nešťastně tečoval a brankář neměl šanci zareagovat. Aby toho nebylo málo, tak se v 78. minutě již body dělily. Šímův centr našel Stráského a ten parádní hlavičkou vyrovnal. A mohlo být ještě mnohem lépe! Pět minut před koncem totiž opět Šíma orazítkoval tyč branky letícího Vaniaka a Horejš se možná i díky penaltovému zákroku Černého k míči nedostal.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

chlapi.jednička na poločas je při kurzu 5,3 lahůdka

Reagovat
smazaný uživatel

sem budějčák ale to vypada na debakl, 0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Snad plichta!

Reagovat
smazaný uživatel

Zaplať pánbůh za ní!!! Fantazie!!! Fantazieeeee!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Už dva zápasy antifotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Za to Sparta zahrála naposled někdy v srpnu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele