13. kolo
09.11.2008 10:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Viktoria Žižkov - Slovan Liberec 0:0

Premiéra nového trenéra Viktorie Žižkov Zdeňka Sčasného skončila ziskem jednoho bodu. Domácí Žižkov v nepříliš hezkém utkání remizoval s Libercem 0:0. Zápas hodně poznamenal špatný terén, který prakticky znemožňoval pořádnou kombinaci.

První střelu na branku si připsali hosté, konkrétně Dočkal, mířil však vedle. Až v 19. minutě přišla první vyložená branková šance. Švancara přihrál Stracenému, ale ten ranou o několik centimetrů přestřelil. O dvě minuty později zahrozili nebezpečně i hosté. Dočkalova střela změnila směr do míst, kde právě stál Bartalský, domácí brankář měl velké štěstí. O další rozruch v pokutovém území Liberce se postaral Petr Švancara, ten se uvolnil a centrem vybídl Vozábala. Švancarův spoluhráč však promáchl. Hráčům obou celků znemožňoval lepší kombinaci špatný terén, Žižkovští totiž nevlastní vyhřívaný trávník. První půle další zajimavé akce nepřinesla, a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

Do druhého poločasu vlétli lépe domácí fotbalisté. V 52. minutě opět centroval Švancara a našel Koukala, jenomže jeho pokus hlavou šel těsně vedle levé tyče. Od této chvíle se nehrál pěkný fotbal, jak Pražané, tak i Severočeši kazili přihrávky. První střelu mezi tři tyče ve druhé půli viděli diváci až v 82. minutě. Novotného vychytal robinsonádou brankář Zlámal. Okamžik na to vystřelil i Koukal, Zlámal však neměl problémy. 3891 diváků na Žižkově sledovalo nepříliš hezké utkání, to nakonec skončilo 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele