10. kolo
04.10.2009 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Jablonec - FK Mladá Boleslav 1:0

Jablonec doma porazil Boleslav 1:0 s zůstává i nadále v čele tabulky. Jediný gól dal v 39. minutě Haudrič.

V šesté minutě mohli domácí vést. Jarolím uvolnil Lafatu, ten udělal kličku brankáři, ale dostal se mimo dobrý úhel, a tak branku nedal. O chvíli později střílel domácí Čížek, jeho střela gólových parametrů šla těsně vedle tyče. Hned poté střílel Lafata, opět neúspěšně. Na druhé straně se ke střele dostal Kulič, ale trefil jen Špita. V další šanci Lafata uvolnil Jarolíma, který byl faulován. Z následného volného kopu pálil Čížek do břevna. Čížek se mohl trefit i deset minut před přestávkou, ale jeho slabou střelu do odkryté brány stihl odvrátit jeden z obránců. Gólu se vysoce aktivní domácí dočkali až ve 39. minutě. Lafata nahrával, Haudrič střílel pod břevno do prázdné - 1:0. V úplném závěru prvního dějství ještě stříleli domácí Loučka s Pavlíkem, ale oba vykryl Šeda.

V druhé půli šel sám na brankáře hostující Kulič, ale ten jeho ránu konečky prstů vytáhnul. A když Jablonec nezvýšil po akci Loučky s Lafatou, kdy tato dvojice zkazila v samostatném postupu na brankáře přihrávku, zůstal už stav konečný, tedy 1:0.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Body jedou s Bolkou 1.3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

jablonec se bude chtít udržet na prvnim míste proto doma zvítezí min.1:0

Reagovat
milan78

papírově by se to nabízelo, i hra MB utrpení, jenže v české kapr lize, jdou výsledky proti logice, tipuju X a možná bude MB sahat i po třech bodech víc než domácí

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sem řikal jablonec vyhral..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele