22. kolo
28.03.2010 17:00 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians 1905 - FK Teplice 1:1

Zápas sice skončil dělbou bodů, pro oba týmy mají ale jinou hodnotu. Zatímco zelenobílým může cenný bod zachránit ligu pro příští rok, Severočeši si připsali na jaře i potřetí remízu z výjezdu a dovolili Spartě osamostatnit se na špici tabulky.

Na konci první desetiminutovky přišla první šance favorizovaných hostů, nicméně Doškovu pohotovou střelu vyrazil Sňozík na roh. Tepličtí vycházeli ze zajištěné obrany a čekali na správný moment pro gólový útok. Diváci tak viděli další kloudnou akci až v závěru první půle, ti ze severních Čech s úsměvem na rtech.

V závaru se míč neustále odrážel od domácích obránců, až skončil na kopačce Vondráška, který ho bez rozpaků napálil do odkryté branky. Vyrovnání mohlo přijít ještě před odchodem do kabin. To by však nesměl Škoda rozezvučet pouze břevno a Hartig při dorážce stát v ofsajdu.

Klokaní naděje podržel dvě minuty po začátku druhé půle Sňozík. Chybu Jindříška využil Stožický k příhře na Vondráška, který dvěma pokusy domácího brankáře překonat nedokázal. V bojovném a na šance chudém zápase mohlo domácím pomoci snad jen štěstí. To se také dostavilo sedmnáct minut před koncem, když si Kaufmanův centr srazil v pádu do vlastní branky Klein.

Nečekaný obrat mohl brzy poté dokonat Hartig, centr Ibragimova ale hlavičkou nasměroval nad branku. Obdobně si vedl na druhé straně Mahmutovič, zápas tak skončil remízou, což hostům k šancím na titul rozhodně nepřidalo.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
klokan.paul

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

remízový zápas 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ! Bože ! za dva bez debat ! 1:2

Reagovat
Tomtaf

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastní gól si dal Rosa, nikoliv Klein.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele