8. kolo
20.09.2009 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

České Budějovice - 1. FC Slovácko 1:1

Budějovice doma remizovaly s nováčkem soutěže z Uherského Hradiště 0:0. Hráč hostí Cléber v závěru zápasu trefil tyč.

Domácí tým mohl jít do vedení ve čtrnácté minutě utkání. To se po Doležalově rohu opřel hlavou do balonu Horejš a nechal vyniknout brankáře Vaška. Ten včas zasáhl a na brankové čáře chytil jistý gól. Dvě minuty před koncem mohl poslat domácí do vedení Benát, ale ten netrefil prázdnou bránu, když Vašek zůstal po předchozím zákroku na zemi. Těsně před přestávkou ještě pálil tentokrát na druhé straně Cleber, ale jeho ránu vyrazil brankář ven. Dorážka Valenty šla potom mimo.

V druhé půli stojí za zmínku až příležitost z konce utkání. To se do balonu opřel Cleber a orazítkoval tyč brány domácích. Oba týmy si rozdělí po bodu za bezbrankovou plichtu.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Remíza a slovácko míří na sestup...

Reagovat
smazaný uživatel

Mas to pekne naplanovany a kam miri Budejky do LM Slovacku by ten bod slusel ale odveze tri a problem sestupu jeste neni na programu dne

Reagovat
smazaný uživatel

jasna 2 na slovacko a to nežertuji

Reagovat
smazaný uživatel

Možná nežertuješ, ale jsi chorobnej optimista...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to rikal remíza..

Reagovat
smazaný uživatel

mel jsi pravdu daval jsem 2 ale tušil jsem že me to nevejde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele