8. kolo
20.09.2009 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - Bohemians 1905 1:0

Teplice si doma poradily s Bohemians 1905 a vyhrály 1:0. Jediný gól dal v 78. minutě Smejkal a zhruba po hodině hry byl vyloučen hráč pražanů Rychlík.

První zajímavou střelu vyslal po půlhodině hry na Grigara Róth. Ten tvrdě vypálil, ale brankář zasáhl a vytlačil míč na roh. Rána pro hosty přišla v 57. minutě. To Jiří Rychlík fauloval Vachouška a po druhé žluté kartě musel předčasně pod sprchy. Teplice se následně málem ujaly vedení. Verbíř z přímého kopu výborně odcentroval na zadní tyč a Klein hlavou orazítkoval tyč. Gól přišel v 78. minutě. Po rohu pálil Mareš, jehož střela se neujala a míč tak do brány poslal až dorážející Smejkal, který tak stanovil konečné skŕe - 1:0. Těsně před koncem mohl zdvojnásobit vedení Teplic Mahmutovič. Ten běžel sám na Sňozíka, ale jeho lob letěl nad bránu.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Teplice výhra..

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra teplic čista 1

Reagovat
smazaný uživatel

Neco me rika ze Bohemka prekvapi 1ku3

Reagovat
smazaný uživatel

TO BYLO JASNÝ..

Reagovat
smazaný uživatel

no comennnt

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele