30. kolo
15.05.2010 17:30 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

SK Kladno - Slovan Liberec 1:2

Kladno v posledním kole hrálo už jen o svou čest. Po minulém zápase se totiž stalo jistým sestupujícím, a tak dnes toužilo minimálně na rok vybojovat své poslední prvoligové body. I když se dokázalo dostat do vedení jako první, nakonec padlo v poměru 1:2.

Žádný mimořádně pohledný fotbal se ve středu Čech dnes nehrál. Z prvních minut zápasu stojí za zmínku pouze střela do břevna, kterou měl na svědomí hostující Vojta. Kladno se bohužel prezentovalo až příliš častými nepřesnostmi ve své hře, a tak na nějaké gólové příležitosti mohlo zapomenout. Bohužel ani Liberec na tom nebyl o moc lépe, velkou část jeho pološancí likvidoval zkušený Pavlík.

Kladno zahrozilo poprvé až ve 36. minutě. Po zmatcích v hostující obraně se k míči dostal Marcel Lička, jenže nedokázal přesně zacílit a míč poslal mimo. Na druhé straně pro změnu nedosáhl ve výborné pozici Vulin na zajímavý centr, a tak se skóre stále neměnilo.

Po změně stran byla k vidění jiná podívaná. Konečně se přestali diváci nudit a na místo toho byli svědky zajímavé fotbalové bitvy, která přinesla v 55. minutě také gólovou trefu. Na nadýchaný centr z rohového kopu si naběhl Gross a překonal bezmocného Hauzra. Liberec ale dokázal okamžitě vyrovnat. Po faulu na Keriče se kopala penaltu, s níž dobře naložil Bořek Dočkal.

Slovan sahal po vítězství. Vytoužený druhý gól mohl vstřelit aktivní Kerič, který se efektivně obtočil okolo dotírajícího obránce a následně zamířil k pravé tyči. Rychlým zákrokem se ale blýsknul Roman Pavlík. Ten vychytal chorvatského rychlíka také v 74. minutě, jenže o sedm minut později to už pro Kladenské dobře nedopadlo. Kerič dostal přihrávku do běhu a rozhodl o výhře pro Liberec.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele