9. kolo
18.09.2010 18:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - FC Hradec Králové 1:0

Po pěti zápasech bodové absence se Baník konečně dočkal. I nepříliš zlepšený výkon znamenal nejtěsnější výhru nad nováčkem ligy, který tak neskóroval už ve třetím kole za sebou.

Už po sedmi minutách se mohl dostat Baník znovu do problémů. Po nedůsledné defenzívě se k míči dostal Pilař a jeho pokus ze šestnáctky musel Baránek vyrazit. Za tři minuty napřáhl Lukeš, Lindrovi pomohlo břevno, ale míč se odrazil pouze k Varadimu. Ten ovšem poslal míč pouze do tyče, sám před brankářem tak spálil obrovskou šanci.

V 19. minutě vybojoval výbornou pozici Řezník pro Šenkeříka, ten ale z hranice pokutového bodu ani nevystřelil. Po chytré zpětné přihrávce Varadiho pálil přes břevno Frejlach. Dvořákovo sobectví pak deset minut před koncem první půle znemožnilo šanci na vedení hostů. Místo přihrávky na volného Pilaře střílel pouze do Bolfa.

Ve 43. Minutě pálil z dálky povedeně, tentokrát ztroskotal na výborném zákroku Baránka, který dokázal vyškrábnout míč zpod břevna. Do šaten se tak šlo bez branek.

Pět minut po změně stran pálil Kocourek, domácí branku ovšem střelou zpoza vápna netrefil. A tak se z vedení radovali hráči Baníku. Ti po delším zámku hradecké šestnáctky vhazovali aut, po kterém se míč dostal před vápno. Tam ho napálil Frejlach z první přesně k tyči a Lindr byl bez šancí.

Pět minut po první brance mohli hosté inkasovat znovu po autovém vhazování. Tentokrát si na míč od Řezníka naskočil Neves, hlavičkoval nad břevno. Když nedokázal kiksu v obraně hostů využít Lukeš a napálil míč pouze do Lindra, zastavil se dech domácích fanoušků v 76. minutě. Pilařův přímý kop vyrazil Baránek pouze ke Dvořákovi, který dorážel jen těsně vedle.

I když nejistý Lindr dokázal v další minutě napravit špatný zákrok proti Varadiho hlavičce a z brankové čáry míč vykopl, porážce svého týmu už nezabránil.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
twl

twl takový kursy jsou na plzeŇ 1:50 dal bych neprohru hosťů spíš jejich výhru a pak bych vsadil vyhození koubka!

Reagovat
vanGomm

On tam ještě je?Tak to vsadím samozřejmě 1 už jsem takto "vyhodil" hodně trenérů.I když tedy alespoň podle vypsání na výhru domácích je 1,50 což znamená jasný favorit.Nevím podle čeho se stanoví na výhru Ostravy takovýto kurz,ale podle aktuální formy to asi nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

6:0 (Neves 6x)

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0-10

Reagovat
smazaný uživatel

Ostrava vstane z mrtvych...tip 1....2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0-3

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 První výhra votroků venku

Reagovat
diastan

mno ja to konecne vidim na bezproblemovou vyhru domacich....Ostrava nemuze vecne hrat tak otresne ...3-1

Reagovat
AjaxFans

Bahník už to zlomí a vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

remizka by slušela 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele