22. kolo
03.04.2011 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

České Budějovice - 1. FC Slovácko 0:0

Souboj dvou zachraňujících se týmů viděli dnes odpoledne diváci v Českých Budějovicích. Domácí se nacházejí na čtrnáctém místě, hosté ze Slovácka jsou na tom jen o dvě příčky lépe. Utkání nepřineslo ani jednu branku, za celých devadesát minut byly k vidění jen dvě brankové příležitosti, obě na domácí straně.

Tu první měl v šestatřicáté minutě po Nitrianského centru Zdeněk Ondrášek, jeho prudká hlavička z malého vápna však trefila přesně hrudník hostujícího brankáře Motalyga, ten si však ani poté nemohl oddychnout, protože z následné dorážky zahrozil Stráský, běloruský brankář si však i s touto střelou poradil. Po prvním dějství tak na ukazateli svítilo bezbrankové skóre.

To chtěy Budějovice hned po nástupu z kabin změnit, na Otepkův přesný centr z rohového kopu si naskočil Lengyel, bývalý hráč Sparty mířil hlavou přesně do šibenice, kam se však fantastickým tygřím skokem vymrštil Motalygo. Zachránil tak svému týmu, v konečném účtování, důležitou remízu 0:0 v nejnudnějším utkání jedenadvacátého kola Gambrinus ligy.

Autor: Michal Hruška / idnes.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 1 -OndraCek,Otepka,-Svancara

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 stačí

Reagovat
AjaxFans

Snad naši nebudou mít zbytky z alkoholového dýchánku a proto 1:2.Otepka-Švancek,Volešák

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele