15. kolo
07.11.2010 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

FK Teplice - Bohemians 1905 0:2

Premiérové tři body ze hřiště soupeře vezou Klokani z Teplic. Hostitelé drželi po celý zápas míč častěji u svých kopaček a svého soupeře přehrávali, ale nešťastný hrdina Siva se dvěma hlavičkami zasloužil o skvělou produktivitu bojujících hráčů Bohemians.

Po osmi minutách hry prudce vypálil Ljevakovič a Sňozík dokázal vyrazit pouze k dorážejícímu Zoubelemu, ten však zamířil přímo do brankáře. Za čtyři minuty se stejný hráč ocitl znovu tváří v tvář Sňozíkovi, kterého tentokrát stačil přehodit, ale míč putoval vedle pravé tyče. Nedomohl se ani penalty po kontaktu s pražským brankářem.

Tepličtí byli lepší a gólově to mohl dát znát Mahmutovič, který si naběhl na centr Rosy k přední tyči, kde ztroskotal na solidním zákroku pětatřicetiletého strážce svatyně Klokanů. A severočeský kanonýr prověřil jeho kvality znovu v 18. minutě, když u stejné tyče střílel po zemi přes dobře clonícího Zoubeleho, ten se šance na dorážku nedočkal.

A tak přišel ve 34. minutě trest v podobě úvodní branky hostů. Nešpor posílal pas na vápno, kde ho nešťastně posunul za sebe Siva, který navíc přesně našel volného Škodu a pražský útočník rybičkou poslal míč za bezbranného Grigara.

Před odchodem do šaten měli domácí dvě příležitosti k vyrovnání. Ale Zoubele po pěti minutách od inkasované branky minul vzdálenější tyč a ve druhé minutě nastavení se po přímém kopu netrefil z voleje na malém vápně Mahmutovič.

Už po necelých třech minutách od změny stran musel Sňozík zachraňovat útlé vedení, když Mareš vypálil z dálky k levé tyči. Na dlouhou dobu to byla také jediná vydařenější koncovka domácích. Přes jasnou převahu přišla další až čtvrthodiny před koncem, Rosa hlavičkoval po rohu vedle.

Tepličtí se tak dočkali lekce z produktivity. "Zkrácený roh" zahrál Štohanzl nad zeď a podruhé v zápase pak poslal hlavičku na vlastní branku Siva. Tentokrát nebylo zapotřebí žádné pražské pomoci, Grigar byl na pokus vlastního obránce krátký.

Snaživí domácí nakonec mohli utrpět třígólový debakl, ale Škoda svůj únik proti Grigarovi zakončil lobem mířícím pouze do břevna. Teplice tak již potřetí Na Stínadlech prohrály.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz, idnes.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat
klokan.paul

neprohra Bohemky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele