11. kolo
02.10.2010 16:15 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Teplice - Slovan Liberec 1:0

Výborný vstup do utkání zajistil Teplickým vítězství v severočeském derby. To také znamená významný posun směrem k pohárovým příčkám. Naopak Liberec potřetí za sebou na hřišti soupeře nezískal ani bod.

Už po šesti minutách se do jasné gólové šance propracoval Mahmutovič, ale z hloubi vápna pálil nad břevno. V následující minutě už však zařídil pokutový kop, když se nechal faulovat Váchou. David Kalivoda pak zamířil na opačnou stranu, než kam si to namířil brankář Bičík a domácí vedli.

Ještě v první čtvrthodince opět zahrozil Mahmutovič, kterého neubránil Kelič. Střela teplického útočníka ovšem minula vzdálenější tyč. Ve 32. minutě se projevili také hosté, Dejmek po standardní situaci míč do sítě neuklidil. Grigar měl velké potíže hned v další akci, když ho z dálky prověřil Breznaník.

Stejný hráč mohl vyrovnat už dvě minuty po změně stran, po akci Keriče se Štajnerem zamířil pouze do brankáře domácích. Po hodině hry chtěl pojistit vedení Zoubele, když dostal výborný balón od Vondráška, jenže z pár kroků nepochopitelně přestřelil.

Breznaník pak mohl pomoci soupeři, když vybídl ke skórování Mahmutoviče, ten ale tváří v tvář brankáři trefil pouze Bičíka. Když Vidličkův střílený centr vyškrábl liberecký brankář na roh, měl poslední šanci na záchranu bodu Nezmar, po centru Štajnera hlavičkoval tři minuty před koncem nad břevno.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

bez tipu

Reagovat
AjaxFans

Libe vyhraje 2 : 1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele