9. kolo
18.09.2010 18:20 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - Slovan Liberec 4:0

Sigma Olomouc si pojistila druhé místo, když ofenzivním uragánem smetla severočeský Liberec 4:0. Utkání bylo prakticky rozhodnuto už po čtvrthodině hry, kdy do sítě Liberce padli tři branky.

Olomouc spustila na Severočechy nebývalý "kulomet", Michal Hubník si poradil v souboji s brankářem Bičíkem a z asi dvaceti metrů trefil odkrytou branku - 1:0 pro Olomouc. Za dalších dvanáct minut bylo vedení Hanáků dvojnásobné a znovu u toho byl Hubník. Jeho střílený centr dopravil o břevno za záda libereckého brankáře Jakub Petr - 2:0 pro Olomouc. Liberec byl zralý naručník, jeho strašlivou úvodní patnáctiminutovku završil Jan Navrátil, jenž byl na konci parádní olomoucké rozebíračky - 3:0.

Liberec mohl snížit v 19. minutě, jenže Kerič na přihrávku těsně nedosáhl. Hosté se pak přeci jenom trochu oklepali a začali být nepříjemní. Ve 38. minutě hlavičkoval po Štajnerově centru Gebre Selassie, gólovou radost mu překazila tyčka! Libereckou nemohoucnost potvrdil pár minut před koncem prvního poločasu Jakub Vojta, úplně sám před Drobiszem totálně selhal.

Stejně jako začal první poločas, začal i ten druhý. V 55. minutě zvyšovala domácí Olomouc už na 4:0. Janotkova tečovaná střela skončila za zády Bičíka. Okamžitě mohl zvýšit Navrátil, jenže trestuhodně minul branku. Vyznamenal se i Drobisz, který skvělým zákrokem zneutralizoval Váchu. Poslední šanci zápasu měl na svědomí domácí Přikryl, Bičík ale vyrazil. Utkání nakonec skončilo drtivým vítězstvím Sigmy 4:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc uz by mela prohrat tak nevim....Preji Olomouci..nic mene muj tip 2

Reagovat
smazaný uživatel

1 vyhrraje olomouc

Reagovat
Aris1914

musíme si spravit náladu po remíze s bolkou, navíc v poslední době na liberec umíme, takže doufám ve výhru o 3 góly. SIGMA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pekný futbal, parádne góly, zajtra sledujem derby už nie takých veľkých S a už teraz je jasné, že to taký dobrý futbal nebude...

Reagovat
Aris1914

spokojenost, ale mohlo by být víc lidí na stadioně. Už fakt nechápu, kdy se má hrát, aby příšlo min. 7000. Asi hodně dělá to, že je to v TV. Lide olomoucký, probuďte se a pojďte fandit na Andrák. V hospodě a doma h---o pomůžete!!!

Reagovat
smazaný uživatel

03. 10. máte doma Spartu, takže 7000 byť musí.

Reagovat
Aris1914

na spartu je 7000 málo, tam musí být min. 11000 abych byl spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma předvedla opravdu skvělý moderní fotbal na který mě bavilo se dívat Kdyby si před dvěma týdny na Andrově stadionu oblekli dres reprezentace hráči Olomouce, asi by Češi brali tři body...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele