13. kolo
24.10.2010 18:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Slavia Praha - České Budějovice 4:0

Po odpolední kanonádě v Brně se fotbalisté Slavie ocitli na pár hodin dokonce na posledním místě tabulky. Aby na něm nezůstali, potřebovali v domácím duelu s Českými Budějovicemi bodovat.

A hned úvod utkání naznačil, že se s touto ostudou nehodlají domácí smířit. Již ve třetí minutě si záložník Kisel připsal nádhernou střelou šestou branku sezóny a dostal Sešívané do vedení. Slavia byla i nadále aktivnější a další nadějné pokusy z dálky Belaida i Jandy musel krotit brankář Dynama Kučera.

I ve druhé půli pokračovala hra na jednu bránu. Pět minut po příchodu z kabin ji navíc gólově podtrhl mladík Hora, který se trefil poprvé v sezoně. Po hodině hry pomohli domácím na cestě k vítězství také hráči Českých Budějovic. Konkrétně Laštovka uviděl během čtyř minut dvakrát žlutou kartu a musel do sprch. Přesilovku slávisté využili hned po třech minutách. To když obránce Čelůstka střelou z voleje uklidil Belaidův roh za zády bezmocného Kučery.

Závěr utkání se tak již dohrával v poklidu. Vzácnou návštěvu hostí v blízkosti Zlámalovy branky v podobě Hudsonova pokusu domácí brankář zneškodnil. Pouhé čtyři tisícovky diváků si pak zakřičelo gól ještě v 78. minutě. Do prázdné brány dorážel Milan Černý.

Slavia Praha si připsala teprve třetí vítězství v sezóně. Ve vyrovnané tabulce se díky třem bodům vyhoupla z posledního místa až na deváté, bod za svého dnešního soupeře z Českých Budějovic. Dynamo naopak ani na sedmý pokus venku vyhrát nedokázalo.

Autor: Martin Lavický / onlajny.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Tomtaf

4:4

Reagovat
Losinho

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-0 Slavia se konečně zvedne

Reagovat
smazaný uživatel

tak sme vyhráli a najednou je tu klid na pěšině, když sme se vyhoupli do středu tabulky ze spodních vod a nejsme momentálně ohrožení sestupem...ale holt to se psat bude jenom o dluzích a o tym když jednou klesnem že?

Reagovat
cepinzcegamy

zkus se chvíli zadívat na ty číslíčka úplně vpravo, ty střede tabulky bez ohrožení sestupem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele