29. kolo
09.05.2012 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bohemians 1905 - FK Teplice 0:0

Osud vršovických Bohemians 1905 je na 99 % zpečetěn! Klokani doma nenašli recept na oslabené Teplice a po remíze 0:0 takřka jistě opouštějí nejvyšší soutěž společně s Žižkovem. Bohemce bohužel nepomohl ani rival Slavia, který podlehl Baníku 3:0.

Jak už bývá u zápasů Bohemians zvykem, před poloprázdným Edenem se nehrál zrovna pohledný zápas. Teplice měly v prvním poločase mírně navrh, ale výraznější příležitost si vypracovali až ve 40. minutě. Dolejš měl na kopačce vedoucí gól, jenže střela mu vůbec nesedla.

Klokani byli nebezpeční až po změně stran. V dobré pozici se octil Martin Abrahám, ale Grigar dobře zasáhl a udržel nerozhodný výsledek. O šest minut později došlo ke klíčovému okamžiku, Antonín Rosa fauloval Hartiga a byl vyloučen. Ovšem kdyby ponechal výhodu, šel byl Vyhnal sám na Grigara, takhle se rozehrával volný přímý kop, který Bohemka nevyužila. Přestože byl rozehrávající Borek velmi blízko, jeho rána nadělala Grigarovi velké problémy!

Bohemku tlačil čas a oslabené Teplice se jenom bránily. Po centru Vůcha střílel do boční sítě Jindráček. Vyhrocený závěr Klokani nezvládli, respektive nedali kýženou branku a s Teplicemi remizovala pouze 0:0. Vzhledem k výhře Baníku nad jiným vršovickým klubem Slavií to znamená, že Bohemians už Ostravu v tabulce na 99 % nepředstihne.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka zabojuje a odsune ostravské korupčníky na sestupové pozice

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

To víte že jo pane Petrák....

Reagovat
tlaci

mám sto chutí vsadit na nulu

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
lampard11

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně,pro mě nesympatická Bohemka,sestoupí v čele s tím debilem Sňozíkem!To pako si myslí,že když se vyjadřuje jak puberťák tak je borec,přitom je to ostuda jeho rodičům.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele