3. kolo
14.08.2011 17:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

České Budějovice - Sigma Olomouc 1:2

Velmi zajímavé utkání se dnes hrálo v Českých Budějovicích, domácí se po přestávce dostali do vedení a vypadalo to, že si připíší první body v sezoně, jenže Marek Heinz pak dvěma góly v rozmezí sedmi minut otočil skóre zápasu a druhou výhru sezony tak nakonec slaví olomoucká Sigma.

První velká příležitost duelu přišla v osmé minutě, kdy to z nepřipravené pozice zkoušel Heinz, jenže míč mu sedl krásně na nárt a nakonec ho musela zastavit až levá tyč Kučerovy svatyně. V šestadvacáté minutě Sigma dobře zakombinovala ve středu pole a Schulmeister najednou mohl běžet sám na soupeřovu branku, na poslední chvíli však zasáhl Nitrianský.

Po půlhodině hry se do další šance protlačil aktivní Heinz, tentokrát však hlavou trefil jen střed branky. V šedesáté páté minutě se České Budějovice, horší tým na hřišti, z ničeho nic dostaly do vedení. Po pravé straně utekl s míčem na kopačce Vulin, přesným centrem našel Zdeňka Ondráška, jenž si balón zpracoval a druhým dotykem poslal do sítě.

Ovšem domácí vedli jen devět minut, poté totiž z pětadvaceti metrů krásně vypálil hostující Heinz a trefil se přesně k pravé tyči, Kučera byl bez šance. O pět minut později mohl Heinz skórovat znovu, tentokrát mu však skočil do střely Novák.

Sedm minut před koncem už se Olomouc dočkala zasloužené vítězné branky a znovu to měl na svědomí Heinz, který pro změnu vystřelil technicky a Kučera se po míči natahoval marně. Sigma zvítězila 2:1, má velmi dobrých sedm bodů a je třetí, České Budějovice ještě nezískaly ani bod, horší je jen ostravský Baník.

Autor: Michal Hruška / idnes.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Č.Budějovice mají opravdu těžký los,tady už musí bodovat a nehledě na to,že Sigma bojuje o EL Budějky doma remizují.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice podle mě z Olomoucí prohrají 2:4 nebo 4:2 už to ale nebude:)

Reagovat
smazaný uživatel

posledni dva vzajemne zapasy v Budejicich vzdy vyhrali domaci...tentokrat to vidim na delbu bodu tip X 1:1

Reagovat
paver

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip-1:3-Ondrášek,-Přikryl,Navrátil,Hořava

Přání-2:1-Ondrášek,Stránský,-Petr

Reagovat
smazaný uživatel

0-3 (Varadi,Petr,Horava)

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 Ondrasek, Sandro

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Njn Zdenka je nejlepší:) a mohl by bejt i nejlepší střelec ligy

Reagovat
smazaný uživatel

2.682 diváků to je tragedie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele