13. kolo
04.11.2011 20:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Hradec Králové - FK Jablonec 0:0

Jablonec se odmítl posunout na druhou příčku, když v předehrávce kola jen remizoval na půdě Hradce Králové 0:0. Votroci sice obrali o bod jednoho z kandidátů na titul, přesto se jejich situace nezlepšíla. Dnes měli spoustu šancí, ale brankář Špit, jakožto hrdina zápasu, vše vychytal.

Hosté začali aktivně a už po třech minutách zahrávali velmi nebezpečný rohový kop. Ten na přední tyči tečoval Pavlík, avšak míč v brance jen tak tak neskončil. Za pět minut přišly solidní šance Hradce, nejprve šla Fukalova hlavička vedle a poté Poděbradský nenachytal na švestkách brankáře Špita. Pak už zase hrozil Baumit, Kopicův centru těsně netrefil Kovařík. Hra přinesla hodně rozruchu po půlhodině hry, Pitákův volný přímý kop z dobré vzdálenosti Lindr s vypětím všech sil zlikvidoval a na druhé straně Plašil trestuhodně netrefil cíl. Tím vše ale neskončilo, kapitán Hradce Fischer postupoval sám na Špita, jenže nedal, přesněji řečeno trefil připraveného Špita.

Diváci Pod Lízátky se rozhodně nenudili, ve 36. minutě měl další velkou šance Hradce Štěpán. Ten jemně tečoval Janouškovu přihrávku a Špit dalším bravurním zákrokem uchránil Jablonec od inkasované branky. Za dvě minuty nemusel Špit zasahovat, tutovka Fukala skončila opět vedle. Votroci měli více brankových příležitostí, ale díky skvělému Špitovi zůstal stav po prvním poločase nerozhodný 0:0.

Zhruba necelá třítisícovka diváků se nenudila ani po změně stran, po hodině si krásně na prsa zpracoval míč Piták a jen těsně minul domácí svatyni. Postupem času přicházely další velké šance Hradce. Fischer a zejména Dvořák měli na kopačce rozhodující gól, ale ani v jednom případě nedokázali trefit branku, což je klíčové. V 74. minutě navíc pohrdl další stoprocentní šancí Černý, ten stejně jako v prvním poločase Fischer postupoval sám na Špita a jablonecký brankář předvedl další klíčový zásah. Jablonec odpověděl střelou Loučky, tu Lindr s potížemi vyrazil. Branky se diváci nakonec nedočkali.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nejhorší útok proti nejlepšímu.... Jak to asi může dopadnout . Snad se stane zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne jako na jare,ale jako loni na podzim

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že Hradec zabojuje a vybojuje alespon remízu!!

Hradec 1-1 Jablonec

Reagovat
patrikhm

Hradec se bude poroučet a před Jabloncem se pokloní..

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec si nemůže dovolit další ztrátu, 0:2.

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kruté ale Hradec opět prohraje, Jablonec doma ztratil z Teplicema a bude to chtít dohnat, i když bez Lafaty to nebude tak střílet jako normálně, škoda že hrát asi nebude, jistotkou bude určitě 02, ale věřím, že Jablonec vyhraje nejspíše jen o gol 1:2

Reagovat
tlaci

hodně bude záležet na tom jestli nastoupí Lafata, proto se tomuto zápasu raději vyhnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec nemuze porad prohravat..myslim ze se hecnou a bude remiza..tip X 1:1

Reagovat
vanGomm

Také to vidím podobně jak zde napsal Cyma.Navíc Jablonec má přece jen kvalitnější tým a měl by to snad zvládnout i bez Lafaty.Tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0, už chci vidět výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle nejklasičtější výsledek bych si moc přál,ale popravdě řečeno za bod se zlobit nebudu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo... nic jiného říct nemůžu. Zápas mohl skončit, no abych nepřeháněl 3:1 pro Hradec, ale co? Opět nic, ale bod beru a ještě víc naší předvedenou hru, ta mě potěšila moc.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele