30. kolo
12.05.2012 17:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - FK Jablonec 3:0

Mladá Boleslav v pohodě smetla Jablonec 3:0 a potvrdila čtvrtou pozici. Jablonečtí zkrátka prožili špatné jaro, kvůli kterému přišli o evropské poháry. Loučení se příliš nepovedlo Františku Komňackému.

Utkání nabídlo spousty zajímavých šancí, tu první si vypracoval mladoboleslavský Chramosta, když tečoval Šírlovu přihrávku mimo branku. Vzápětí na druhé straně zaváhal před Šedou Třešňák. Mladá Boleslav ale byla aktivnější a ve 27. minutě slavila první vstřelenou branku. Jan Chramosta postupoval sám na branku a se situací si poradil zkušeně - 1:0 pro Mladou Boleslav. Za dalších pět minut už vedli domácí 2:0. Šírl rozehrál standardku na zadní tyč a Kúdela zvýšil na 2:0. Jablonec měl ještě do poločasu příležitost na snížení, ale Karel Piták nedosáhl v dobré pozici na míč. Na druhou stranu Koubkovi svěřenci mohli ještě zvýšit, jenže Chramosta byl v ofsajdu.

Také ve druhém poločase se hrál dobrý, ofenzivní fotbal. Mareš se zbavl Pavlíka a zamířil těsně vedle, Jan Chramosta zase v tváří tvář neuspěl proti Špitovi. Mladá Boleslav v této fázi utkání jasně dominovala a bylo jen štěstí, že to bylo stále 2:0. Dvacet minut před koncem musel zasahovat i Šeda, stalo se tak po hlavičce Vošahlíka.

Jenže Jablonec si koledoval a třetí brance se nakonec neubránil. Kulič posnul před vápnem míč na Filla a ten v pohodě překonal Špita - 3:0 pro Mladou Boleslav. Tím bylo prakticky po utkání. Jablonec na domácí vůbec nestačil a po zásluze prohrál, Mladá Boleslav si vítězstvím jen pojistila čtvrté místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
lampard11

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
havrys99

Jablonec bez Lafaty. Jasná jednička

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Tomtaf

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele