15. kolo
27.11.2011 14:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Teplice - Bohemians 1905 2:0

Fotblisté Teplic doma porazili Bohemians 1905 2:0 a počtvrté v řadě bodovali. Naopak hosté prohloubili špatnou sérii výsledků a zůstali na jedenáctém místě. Branky za Teplice dávali Vůch a Kerič.

Hráči ve žlutomodrých barvách začali zápas aktivněji, drželi častěji míč na svých kopačkách a Bohemku takřka k ničemu nepouštěli. Šance domácích postupem času přibývaly, avšak Teplice se proti Klokanům poprvé prosadily po půlhodině hry. Egon Vůch se krásně prosmýkl mezi obránce hostí a střelou do protipohybu překonal Radka Sňozíka - 1:0 pro Teplice. Severočeši byli rázem hodně při chuti a nadále ovládali tempo hry. Minutu před přestávkou mohli zasadit Pražanům druhou ránu. Mahmutovič se dostal před Sňozíka, ale v jeho blízkosti nedokázal trefit branku.

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Teplice dál svého soupeře přehrávaly a prakticky bylo jen otázkou času, kdy padne druhý gól. V 65. minutě zachránilo Bohemku břevno. Vachoušek připravil míč Keričovi, jehož bomba se zastavila právě na brankové konstrukci hostí. Za další dvě minuty už Bohemians druhé brance nezabránili. Chorvatský útočník Kerič obral o míč Bartka a před Sňozíkem si poradil zkušeně - 2:0 pro Teplice.

Deset minut před koncem pálil Šumský, Grigar ale nemusel zasahovat. Domácí si zápas hlídali a Bohemku zbytečně nepouštěli do šancí. Zápas nakonec skončil jejich pohodlným vítězstvím 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Tomtaf

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1..2:1

Reagovat
smazaný uživatel

jasna 1 , vyhra minimalně o gol

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Veselac

tip 1...2:1

Reagovat
klokan.paul

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele