16. kolo
24.11.2012 18:45 CET
3 : 2
(2:2)

Reportáž

Baumit Jablonec - FC Hradec Králové 3:2

Jablonec si jako favorit tohoto utkání nakonec poradil a získal tři body. Domácí vyhráli především díky střelci Davidu Lafatovi, který zaznamenal dvě branky.

Domácí díky první brance Davida Lafata vedli, poté ale dvakrát inkasovali a nic nenasvědčovalo jejich konečnému vítězství. Hodně jim ale pomohlo vyloučení hostujícího Tomáše Holeše, po němž se z penaltového puntíku prosadil opět David Lafata a poslal domácí do vedení.

Stadion Střelnice mohl vybuchnout po prvním gólu již v páté minutě. Po rohovém kopu domácích se k míči dostal David Lafata a potvrdil svůj status na naše poměry výjimečného střelce - 1:0.

Neuplynulo ani šest minut a skóre se opět měnilo. Tentokrát ve prospěch hostů, protože tváří v tvář gólmanu Valešovi si s míčem poradil Haris Harba a srovnal krok.

Kdo čekal, že se domácí proberou a ofenzivní pedál přišlápnou do podlahy, čekal marně. Naopak se dočkal dalšího gólu v síti brankáře Romana Valeše. Radek Hochmeister posadil v pokutovém území míč přesně na hlavu spoluhráči Halilovičovi, který otočil výsledek ve prospěch hostí.

Ještě do poločasu ale bylo opět srovnáno a gólové hody první půle pokračovaly. Střela Jakuba Štochla skončila přesně tam, kde měla a domácí hráči odcházeli do šaten celkem spokojeni.

Hned na úvod druhého poločasu se staly dvě zásadní věci. Nejprve v pokutovém území fauloval Tomáš Holeš a obdržel červenou kartu, co víc, sudí ale nařídil penaltu. K ní si stoupl David Lafata a to je případ, který prostě zřídkakdy potřebuje negativní komentář. Lafata se trefil přesně a poslal domácí do vedení - 3:2.

Brankář Tomáš Koubek se dnes musel ohánět a společně se svou obranou likvidoval šanci Lafaty. O chvíli později se míč dostal k Harbovi a musel zasahovat pro změnu Roman Valeš. Na druhé straně se snažil zakončit Jan Kopic, brankář Koubek nakonec zasahovat nemusel. Víc šancí jsme ale již neviděli a tak nakonec vyhrávají domácí. Jablonec je i díky těmto třem bodům první, Plzeň se na něj ale již dotahuje. Hosté z Hradce jsou třináctí.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nebylo by špatný zaskočit bejvalýho trenéra Kotala...

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
vanGomm

Na zápase budu.Jedničku (před zápasem možná za 1,30) to vsadí skoro každý.Takže si tipnu X.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

do třetice to Jablonci už doma vyjde. 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

7:0 nee :D . 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

dneska v GL 100% uspesnost 1 X 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele