11. kolo
20.10.2012 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

České Budějovice - 1. FC Slovácko 0:0

Také ve druhém sobotním zápase mezi celky Českých Budějovic a Slováckem se zrodila remíza. Bohužel pro diváky ta nejméně atraktivní, tedy 0:0. Zápas měl zvláštní náboj pro trenéra domácích Miroslava Soukupa, jenž ještě donedávna v týmu Slovácka působil.

K zajímavé situaci došlo už ve čtvrté minutě, kdy upadl v pokutovém území Volešák. Nicméně sudí nechal hru pokračovat, neboť o žádnou penaltu se po právu nejednalo. O pár minut později neuspěl se svým pokusem Táborský, kterého vychystal hostující brankář Melichárek.

Slovácko bylo v prvním poločase lepším týmem a dokázalo si vypracovat dvě velké příležitosti. Po jedné z nich orazítkoval břevno Volešák a při druhém okamžiku stejný hráč netrefil z jasné pozice balón. Jisté vzrušení přinesl i závěr prvního poločasu, Daňka z úhlu prověřil aktivní Volešák.

Na začátku druhého poločasu byl opět vidět Volešák, po jehož střele zahrál ve vlastním vápně rukou Machovec. Sudí ale penaltu neodpískal, byť to byl hodně sporný moment a Machovec by se rozhodně nemohl divit. Domácí si schovali velkou příležitost až na konec utkání, v 90. minutě ve velké šanci netrefil balón Táborský. České Budějovice se tak rozešli se Slováckem smírně 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0.0

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorsi zapas kola, remiza jako bejk, 0:0

Reagovat
ryzskej

0:0

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že Slovácko vyhraje,ale bude to těsné...Dynamo bude hrát lépe,když nenastoupí ta pohroma Řepka....

Reagovat
smazaný uživatel

1-0,Táborský

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele