28. kolo
22.05.2013 18:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Baumit Jablonec 1:1

Odveta za nevydařené finále Poháru České pošty se Mladé Boleslavi příliš nevydařila. Domácí s Jabloncem pouze remizovali 1:1.

V Mladé Boleslavi se hrálo zajímavé utkání se spoustou šancí a také se dvěma vstřelenými brankami. Boleslavští hodlali Jablonci vrátit prohrané finále, ale odplata se jim nakonec příliš nevydařila. Konečný výsledek a dělba bodů je spravedlivá, pro oba celky ale nic moc neřeší.

První vážnější šanci si vypracovali domácí. Kúdela narazil Marešovi a jeho nepříjemná rána nakonec skončila vedle branky. O pár minut později se zjevil sám před Valešem Jan Chramosta, jenže jablonecký brankář dobře vyběhl a šanci boleslavskému útočníkovi zneškodnil. Každopádně domácí byli lepším týmem a ve 25. minutě šli zaslouženě do vedení. Na Jarolímův centr si naskočil stoper Petr Johana a Valeš musel lovit míč ze své branky - 1:0 pro Mladou Boleslav. Jablonec byl blízko vyrovnání ve 43. minutě, jenže Pitákova hlavička cíl nenašla.

Krátce po změně stran mohla Mladá Boleslav zvýšit náskok. Mareš přihrál Chramostovi, který orazítkoval tyč! Následně se pokusil o dorážku Mareš, ale ani on nebyl úspěšný. Mladou Boleslav to mohlo dozajista mrzet, neboť Jablonec nakonec dokázal utkání zremizovat. Michal Hubník lobem přehodil vyběhnuvšího Šedu a utkání začalo "od znovu" - 1:1.

V závěru utkání to byla Boleslav, která chtěla více strhnout vedení na svojí stranu. Ščuk nechal vyniknout Valeše a totéž platilo o slabém pokusu Slobody. Mladá Boleslav nedokázala ani tentokrát vyzrát na Jablonec a po devadesáti minutách s ním remizovala 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady se ten kriz primo nabizi:-)...tip X..2:2

Reagovat
Tomtaf

5:0

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

X2

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec už za pohár premie má, proto tip 2:0 aby si fotbalisti mladé boleslavi přilepšili

Reagovat
vanGomm

Tady už vlastně o nic nejde.Mohlo by se tedy hrát uvolněně.Tip oba dají gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele