30. kolo
01.06.2013 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - České Budějovice 1:0

Sigma Olomouc doma udolala jedinou brankou Navrátila poslední České Budějovice 1:0 a zajistila si čtvrté místo. Bohužel Sigma se i přes tento úspěch do pohárů nepodívá.

Diváci na Andrově stadionu čekali na první branku jen šest minut. Olomoucký Jan Navrátil z první trefil šibenici Daňkovy branky, který tak byl naprosto bez šance - 1:0 pro Olomouc. Kdo ale čekal brankové hody, musel být zklamán. Byla to totiž první, ale zároveň poslední branka utkání. Nicméně šance k vidění byly. Škerle pálil vedle a Funda na druhé straně ztroskotal na dobrém Zlámalově zákroku. Sigma byla lepší, ale do konce prvního poločasu už se brankově nedokázala prosadit.

Druhý poločas začali lépe Budějovičtí, Táborský spálil velkou šanci, když trefil jen Zlámala. Hosty nevyužitá šance musela mrzet. Naneštěstí pro utkání další šance už nepřicházely. Hrálo se hodně nepřesně a kouskovaně. Sigma nejtěsnější vedení uhájila a připisuje si tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Veselac

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1..2:1

Reagovat
vanGomm

Tady bych se vůbec nedivil,kdyby to skončila za 2.Už o nic nejde,ten kurz je tam na to slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

to se nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by se to nemohlo stát? Si snad jasnovědec?

Reagovat
ryzskej

Spíš namyšlený člověk řekněme.

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele