28. kolo
22.05.2013 18:00 CET
3 : 0
(1:0)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia potvrdila skvělou formu a snadno přehrála Budějovice

Po příchodu staronového trenéra Michala Petrouše se Slavia veze na vítězné vlně a třetí korálek navlékla proti odevzdaným Jihočechům, které potopil zejména Tomáš Mičola, jenž si zapsal premiérový ligový hattrick!

Pražané se museli obejít bez obou krajních beků, neboť Milana Nitrianského i Martina Juhara zastavil disciplinární trest. Ani to však SKS nevadilo a od prvního fouknutí do píšťalky se hrálo převážně na budějovické polovině, přičemž nebezpečné situace na sebe nenechaly dlouho čekat. Slavia však ne a ne trefit vymezený prostor, to se podařilo až napodruhé Gecovovi, pozorný Daněk si však věděl rady.

Neutuchající aktivita přinesla kýženou odměnu ve 26. minutě: Hubáček dalekonosným pasem oslovil Vošahlíka, ten ještě kulatý nesmysl posunul k Mičolovi, který se už z hranice penalty snad ani zmýlit nemohl - 1:0! Tento moment do té chvíle odevzdané Jihočechy probudil a zakrátko mohl z rychlého kontru srovnat krok Javorek, mířil však pouze do tyče! A stejné vyústění měl i dalekonosný pokus Hory.

Krátce po změně stran vyslal Gecov ke zteči Vošahlíka, jenž se rázem objevil tváří v tvář před Daňkem, ale na bývalého brankáře Plzně si nepřišel! Ten samý hráč měl záhy další šanci, pálil ale pro změnu jen do boční sítě. Odevzdané Dynamo však donekonečna odolávat nevydrželo a Mičola parádní střelou mezi nohy hostujícího brankáře zvýšil na 2:0. Slávistický tlak ale pokračoval... Definitivně hotovo pak bylo po hodině hry, kdy se mezi obránci prodral nezastavitelný Mičola a nechytatelně pod břevno zavěsil potřetí - 3:0. Mezi střelce se poté neúspěšně snažil zaspat také Škutka!

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

I kdyz Slavii uz o nic nejde...zapas by vypustit nemeli...tip 1...3:0

Reagovat
vanGomm

Jsem stejného názoru.Tip tedy 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Pato-

Reagovat
Mass

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

slavia chce hrat a fotbal si momentalne uziva, to ze pujdou budejice o patro niz neni jejich starost

Reagovat
ryzskej

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:2 - očekávám neskutečně bojovný výkon od Budějovic na jedné straně, zatímco Slavia bude mít na své straně kvalitu i 5000 fanoušků v zádech. Nakonec zvítězí Slavia, ale bude to boj!

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
Veselac

jasná jednička, 5:1

Reagovat
junglist

mičola hetryk tyvole!!!

Reagovat
kezba1

Taková Slavia celou příští sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Míčuda, dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Petrouse uznavam, co on s tou Slavkou udelal, tady byla povinost vyhrat, ale pod Radou by byli radi za plichtu...vycejtil zakladku pro Micolu a hned hattrick, to je slusny

Reagovat
kezba1

No hlavně je změna jak sem koukal, že ve 40 minutě měla Slavia 11 střech v Příbrami měla 2 za celej zápas to se na to hned líp kouká...jinak dnes 21 střel...

Reagovat
kezba1

*střel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je to tak, ale aby ne proti marnejm Budejkam

Reagovat
-Pato-

konečně ten fotbal vypadá jako fotbal příští sezonu o poháry!!

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia se lepší zápas od zápasu. Dobrý výsledek pro SKS!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no zapas od zapasu....je to zmenou trenera, pod Radou hrali neuveritelnou tuzku

Reagovat
smazaný uživatel

sem si myslel že když jsou budějky vohrožený sestupem, že se budou víc snažit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele