28. kolo
21.05.2013 20:15 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Liberec porazil i Teplice a evropské poháry má na dosah

Skvělou formu z posledních týdnů potvrdil liberecký Slovan i proti tradičnímu rivalovi z Teplic, proti kterému si připsal osmou výhru za sebou! Úřadující mistr si tímto prakticky zajistil EL, zatímco FKT ještě nemá jistou záchranu.

Domácím se proti dalšímu severočeskému týmu dlouhodobě nedaří a také zpočátku ležela aktivita na teplických kopačkách. Na první výraznější možnost jsme si museli počkat až do dvacáté třetí minuty, kdy z dobré pozice střílel Podaný, ovšem po rychlém kontru nemířil mezi tři tyče. O pouhých pět minut později udeřilo na druhé straně: Rybalka z rohu naservíroval balón na hlavu Keliče a bylo to 1:0.

Ještě do konce prvního dějství mohl přidat pojistku znovuzrozený kanonýr Michael Rabušic, který si šikovně naběhl za obranu, nakonec však jeho pokus z úhlu Grigar do branky nepustil.

Také po obrátce byl bývalý gólman pražské Sparty v centru dění. Konkrétně to po spolupráci s Delargem zkoušel na přední tyči Šural, jeho snaha ovšem neskončila úspěchem! Skóre se tak měnilo až po hodině hry. Šuralova rána byla sice jedním z obránců zablokovaná, ovšem kulatý nesmysl se ocitl u nohou Pavelky, jenž si věděl rady a zvýšil na 2:0. Odpověď Mahmutoviće zlikvidoval pozorný Kovář!

Nedáš, dostaneš, staré známé pravidlo se tak znovu potvrdilo. Rosa vybojoval míč pro Podaného, který na nic zbytečně nečekal a parádní přízemní dělovkou za pomoci tyče napasoval mičudu na místo určení - 2:1. Teplickou snahu o vyrovnání však deset minut před koncem znemožnila chyba Kaufmanna, po které se Rabušic hnal tváří v tvář na Grigara a zkušeně obloučkem definitivně rozhodl o výhře pro Slovan - 3:1. Urostlý střelec zaznamenal sedmou trefu v pěti utkáních.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady by Liberec nemel zavahat....tip 1..2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Za Teplice se modlim, aby přivezli 3 body a já už mohl bejt v klidu

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 další bod pro Teplice !

Reagovat
hradec

TIP: 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

bud realista a nepis tady hlouposti

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
willdonor

PAVELKA !!! brzo bude sparta plakat že ho vyměnila

Reagovat
smazaný uživatel

nj arbitr se na tom pěkně podepsal ,pískal naprostě příšerně

Reagovat
smazaný uživatel

Rambo do repre

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem si řekel jště před rokem,on tam patři

Reagovat
bart_ik

s Vydrou v útoku by to bylo zajímavé, každopadně teď má formu jako hrom a je hladovej !!

Reagovat
smazaný uživatel

Přal bych Teplice aby vypadli s GL,ale ma smulu tam je ten zkurveni syn František Hrdlička to je špina komunisticka

Reagovat
Agnar

Jako špína vypadáš spíš ty, když ani neumíš správně ovládat svůj jazyk

Reagovat
smazaný uživatel

Chtelo to tu aspon bod pro Teplice, ale oni jeste par bodu nasbiraj jinde a zachranej se uplne. Jinak pro Liberec dobre, protahli serku vyher, sou hladovi a maj doufam naslapnuto i na Plzen, at je oberou o vsechny 3 body

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele