10. kolo
28.09.2013 17:00 CET
5 : 1
(2:1)

Reportáž

Teplice opět nadělovali, Bohemce nastříleli pět branek!

Fotbalisté Teplic opět nadělovali a tentokrát to odnesla pražská Bohemka. Výhrou 5:1 domácí potvrdili třetí místo.

Teplice jsou ve střelecké pohodě a v lize začínají vzbuzovat strach. Bohemians 1905 cestovali na Stínadla s cílem překvapit, což se ale nepovedlo. Severočeši začali proti Klokanům velkým náporem, který vyústil už v patnácté minutě prvním gólem. Krobům centr se snesl na hlavu stopera Kaufmana a Teplice vedly 1:0. Bohemka vstoupila do utkání zle, ale možná trochu překvapivě dokázala okamžitě srovnat. Teč Matěje Štochla skončila za zády Grigara - 1:1.

Jenomže poté začal válec jménem Teplice válcovat naplno. Eugen Salami ve 32. minutě se štěstím dal na 2:1. Bohemka ještě mohla odpovědět, ale šance Štochla skončila na břevně. Ještě do konce prvního poločasu měly Teplice velké množství šancí, ale potřetí se prosadily až po změně stran.

Necelých osm tisíc diváků pobavil parádní tvrdou ranou Ljevakovič a bylo to 3:1. V tu chvíli už bylo hlavní otázkou, jakým rozdílem zápas skončí. Klokani byli jak na kolotoči, ale jen díky zahazovaní domácích to bylo ještě v 72. minutě "jen" 3:1. Poté byl ale ve vápně faulován Nivaldo a Aidin Mahmutovič proměněnou penaltou zvýšil na 4:1. O chvíli později předvedl parádní dloubáček Ivo Táborský a stadion Na Stínadlech byl v euforii. Teplice vyhrály 5:1 a kouč Zdeněk Sčasný tak může být opět spokojen.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...3:1

Reagovat
klokan.paul

2:2

Reagovat
monty25

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

tenhle se Ti poved

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

8:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reklama na fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuzu se Teplic vynachvalit, hrajou s neskutecnou pohodickou, Mahmutovic opet gol, i kdyz jenom z penalty, ale i to se pocita a nejspis tech 30 by dat moch, kdyz da prumerne 1-2 goly na zapas...hlavne at jim to tempo vydrzi a na Evropu vyprodaj stanek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele