30. kolo
31.05.2014 18:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Sigma v Liberci nevyhrála a sestupuje

Sigma Olomouc nezvládla veledůležité utkání v Liberci, byť jí ostatní výsledky nakonec nahrávaly. Remíza 1:1 jí posílá minimálně na jeden rok do druhé ligy, kam doprovodí poslední Znojmo. Liberec si remízou jen potvrdil čtvrtou příčku a místo v předkole Evropské ligy.

Vše mohlo být úplně jinak, kdyby v patnácté minutě proměnil zajímavou šanci olomoucký Navrátil. Kolář jeho šanci nohou lapil a po půlhodiě hry tak udeřili domácí. Centr Coufala dopravil do sítě hlavou Pavelka a Liberec vedl 1:0. Olomouc se dostala do svízelné situace, neboť pokud se chtěla zachránit, potřebovala výsledek otočit a navíc pořád musela doufat v pomoc ostatních týmů. Sigma se rvala sympaticky, byla lepším týmem, ale branka Slovanu pro ni byla zakletá. Ve 43. minutě nebezpečně pálil Schulmeister a Kolář byl znovu na místě. Hosté se také museli mít na pozoru, zadní vrátka jim prověřil Frimmel, ale zaskvěl se i Zlámal.

Druhý poločas byl zcela ve znamení snažení Olomouce. Liberec ale dobře bránil a Sigma to měla složité. V 71.minutě ale dokázala vyrovnat a situace na konci tabulky se začala ještě více zamotávat. Adam Varadi dorážkou překonal Koláře a Sigma se začala hnát za druhým gólem. V tu chvíli hrála Bohemka nerozhodně a Slavia prohrávala s Ostravou, kdyby se Olomouci podařilo vstřelit ještě jeden gól, zachránila by si ligovou příslušnost.

Olomouci ale nebyl kýžený gól dopřán. Obrana Liberce odolávala a neinkasovala ani během čtyřminutového zakončení. Na Moravě tak zavládl smutek, vedle Sigmy sestupuje také Znojmo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
REPLIKATOR

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 (ne že bych měl rad, ale za rok 2001/2002 jim tu pomoc dlužíme)

Reagovat
smazaný uživatel

*měl rád slavii

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Delarge - Varadi, Depetris

Reagovat
smazaný uživatel

No, čo som Vám hovoril, smradi čobolácký?! II. liga je taky liga, a navíc pošlite pohled v srpnu, jo?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele